Zoveel verdient Gert Verhulst per maand

Zoveel verdient Gert Verhulst per maand

Zoveel verdient Gert Verhulst per maand. Iedereen kent Gert Verhulst wel. De beste man is vooral bekend van Samson&Gert en zijn miljoenenbedrijf Studio 100. Gert Verhulst is bijna de John de Mol van de Belgische kindertelevisie te noemen. Het is dan ook geen wonder dat de beste man flink wat centjes naar binnen harkt per maand. Op het moment is Gert Verhulst één van de rijkste Belgen, maar wat is precies het vermogen van Gert Verhulst?

Wie is Gert Verhulst?

De meeste Nederlanders kennen Gert Verhulst vooral van zijn rol in Samson&Gert of van de verhalen over relaties tussen de dames van K3. Voornamelijk zijn erotische relatie met Josje Huisman, de vervanger van Kathleen in K3, is veel in het nieuws geweest. Dit is echter niet waar hij zijn vermogen mee heeft verdiend. Gert Verhulst is namelijk media ondernemer, presentator, acteur, zanger, producent en de oprichter van Studio 100. 

De carrière van Gert Verhulst begint in 1987 bij de Belgische omroep BRT. Tijdens kerstmis 1989 heeft de wereld kennis mogen maken met Samson. Eigenlijk was dit een stunt voor de feestdagen, maar het was zo’n groot succes bij de kinderen dat Samson op de tv mocht blijven. In 1990 was de officiële serie voor het eerst op de buis te zien. In totaal zijn er 17 seizoenen van Samson&Gert opgenomen. 

Studio 100

Het grote vermogen van Gert Verhulst komt vooral bij Studio 100 weg. In 1996 richt hij samen met Danny Verbiest (de stem van Samson) en Hans Bourlon Studio 100 op. Vanaf het begin is Studio 100 al een groot succes en de leider op de markt voor kinderentertainment in België. 

De kans is groot dat je zelf ook het een en ander van Studio 100 hebt gezien als kind. Bekende programma’s die je misschien kent, zijn: Kabouter Plop, Piet Piraat, Het huis Anubis, Bumba en Mega Mindy. 

Gert en K3

Gert Verhulst is ook het grote brein achter K3. Voor kinderen is K3 eigenlijk altijd al een succes geweest. Verhulst is regelmatig in de media geweest voor het hebben van relaties met meerdere dames van K3. Zo heeft hij een relatie gehad met Karen Damen van de originele K3 en later met Josje Huisman, wie de vervanger voor Kathleen was bij K3. 

Het enorme huis van Gert

Gert heeft een enorm huis in Oostduinkerke met een oppervlakte van ruim 2000 m2. Hier heeft hij ook een flink bedrag voor neer moeten tellen. Hij heeft hij maar liefst 6,5 miljoen voor betaald. Hij woont hier al jaren en lijkt geen plannen te hebben voor een ander huis. 

Zijn kinderen doen het ook best goed en lijken beide in zijn voetsporen te treden. Zijn zoon Viktor is te zien als presentator van Love Island in Nederland en zijn dochter heeft de rol als baasje van Samson overgenomen. Inmiddels heet het programma Samson&Marie. Ook heeft het gezin een eigen realitysoap: De Verhulstjes. 

Het vermogen van Gert Verhulst

Met al deze successen heeft Gert best een vermogen weten te verzamelen. In 2017 werd er geschat dat hij zo’n 56 miljoen waard is, maar inmiddels is dit getal al ruim verdubbeld, want in 2021 was hij 100 miljoen waard.