ZOOP komt terug: Fans nu al teleurgesteld

ZOOP komt terug

ZOOP komt terug, maar dit gaat niet helemaal zoals het plan was. De fans zijn nu al teleurgesteld over het resultaat. Jon Karthaus had via zijn Instagram account al laten weten dat er nog een deel van ZOOP aan zit te komen. Oorspronkelijk zou dit een film worden, maar ze hebben besloten om de fans teleur te stellen en er een aflevering van te maken in plaats van een film. 

Een nieuwe film in Australië

Oorspronkelijk had Jon Karthaus aangekondigd dat er een nieuwe ZOOP film in Australië opgenomen zou worden. Via RTL Boulevard is dit groot naar voren gekomen, maar nu blijkt het toch niet helemaal te zijn wat het lijkt. Karthuis heeft aangegeven dat hij al aan het schrijven was aan een nieuwe film voor de reeks. Hij had ook al aangegeven dat de vaste acteurs voor de reeks ook al mee wilden doen. 

Helaas voor Karthuis is er niet voldoende budget om een hele film in Australië te gaan maken voor de reeks. Er is daarom besloten om geen film te maken, maar een soort reünie aflevering voor de reeks. Ze zijn van plan om er alleen een aflevering van te maken. Er komt dus geen heel seizoen, maar wel een nieuwe aflevering. 

Oude herinneringen ophalen

Ze hebben besloten dat het een aflevering wordt om oude herinneringen op te halen. De kans is aanwezig dat ze oud beeldmateriaal gaan gebruiken om de reünie aflevering te maken. Heel spectaculair gaat het waarschijnlijk niet worden. De cast was zelf ook al enthousiast voor een nieuwe film, maar dit gaat hem dus niet worden.