Zoon van Peter Gillis zoekt ruzie met mensen op straat

Zoon van Peter Gillis zoekt ruzie met mensen op straat

Zoon van Peter Gillis zoekt ruzie met mensen op straat. De bekendheid stijgt Mark Gillis waarschijnlijk een beetje naar zijn hoofd, want hij zoekt ruzie met mensen op straat. Daarnaast neemt hij de regels voor het rijden ook niet zo serieus, maar dit zijn we wel van Markie gewend. Hij had eerder ook de neiging om bijna een fietser van zijn sokken te rijden, dus het is niet nieuw van Mark om zich zo in het publiek te gedragen. 

Mark Gillis in een dikke auto op straat

Mark Gillis was te zien in een dikke auto in een video die via Snapchat gedeeld is. Hier was te zien hoe hij in een Ferrari bijna op twee jongens inrijdt en vervolgens uit de auto stapt om ruzie te zoeken. Blijkbaar is dit voor Markie een normale gang van zaken. 

Na uit de auto te stappen gaat hij de discussie aan met de andere jongens, tot één van de jongens zegt dat hij in een 30-zone rijdt. Als zoon van Peter Gillis hoeft Mark zich natuurlijk niet aan de regels te houden, maar wat hierna gebeurt, kunnen we niet meer zien. De video eindigt hierna ineens abrupt. 

Moeite met uit de auto komen

Misschien is het voor Mark tijd om net als zijn vader aan de slag te gaan met afvallen. Hij heeft namelijk flink wat moeite met uit de auto komen. Ondanks dat een Ferrari nog best een lage auto is, heeft hij er wel heel veel moeite mee. Het lijkt wel minuten te duren voordat hij zich uit de auto weet te wurmen. Als hij te maken krijgt met oom agent, kan hij het nog best lastig krijgen, want hij kan niet zomaar uit de auto komen. 

De kans is groot dat Mark al eerder wel eens een aanvaring met oom agent heeft gehad, want hij neemt de regels op de weg niet zo nauw. Het ziet er namelijk ook naar uit dat hij het heel leuk vindt om veel te hard te rijden. Voor zijn vader is dit geen probleem om te betalen, dus Markie pakt waarschijnlijk ook meer dan genoeg boetes.