Zo zit het nu met de relatie van Linda de Mol en Jeroen Rietbergen

Zo zit het nu met de relatie van Linda de Mol en Jeroen Rietbergen

Zo zit het nu met de relatie van Linda de Mol en Jeroen Rietbergen. Sinds kort is Linda de Mol weer actief in de media. Zo is ze weer bij het Amsterdam Diner geweest op de rode lopen. Al heeft ze hier wel de media ontlopen, is ze wel op camera te zien geweest. Het lijkt erop dat ze nog niet in het openbaar gezien wil worden met Jeroen Rietbergen, maar hoe gaat dit er in de toekomst aan toe?

Grensoverschrijdend gedrag van Jeroen Rietbergen

Het is nu alom bekend dat Jeroen Rietbergen grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond bij The Voice. Dit speelde zich vooral achter de schermen om, maar hij ging hier erg ver in. Hij wordt zelfs van verkrachting verdacht. Dit ontkent Rietbergen, maar hij geeft wel toe contact met s*ksuele aard gehad te hebben met verschillende vrouwen. 

Nadat dit naar buiten kwam, heeft Linda de Mol kort gereageerd. Zo heeft ze naar de buitenwereld gebracht dat ze nergens vanaf wist en dat haar onnodig schuld in de schoenen is geschoven. Inmiddels is dit geen excuus meer dat ze kan gebruiken. Ondanks dat weet iedereen nu dat Jeroen Rietbergen nog steeds bij haar thuis verblijft. Hij is zelfs gespot met haar honden. 

Hoe gaat dit verder?

Op het moment wil Linda de Mol niet in het openbaar met Jeroen Rietbergen gezien worden. Het is natuurlijk logisch dat ze dit niet wil, maar hoe gaat dit in de toekomst verder? Als ze haar partner mee wil nemen naar een groot feest, kan hij niet met haar op de rode loper aan komen lopen. Waarschijnlijk zal hij dan via de achterdeur naar binnen moeten komen. Dit is iets wat alleen de toekomst ons kan vertellen.