Zo ziet de woning van mislukt comedian Nienke Plas eruit

Zo ziet de woning van mislukt comedian Nienke Plas eruit

De laatste tijd horen we niet zoveel goeds over Nienke Plas. Ze maakt rare opmerkingen over haar kind en inmiddels is haar hele carrière als comedian ook ingestort. Ondanks dit allemaal heeft ze wel een prachtig huis waarin ze samen met haar man en drie kinderen woont. Ze heeft een prachtige miljoenenwoning in Amsterdam gekocht. 

Nienke Plas is een mislukt comedian

De carrière van Nienke Plas als comedian is nou niet echt een succes te noemen. Ondanks dat ze het een tijdje goed heeft gedaan, zijn er nu nauwelijks meer mensen die haar shows bezoeken. Het komt dan ook regelmatig voor dat ze een show af moet zeggen omdat er gewoon te weinig mensen op af komen. 

Nienke Plas is laatst weer een beetje in het nieuws geweest door een opmerking die ze over haar vijf maanden oude dochter heeft gemaakt. In een post op Instagram maakt ze een hele rare opmerking bij een foto van haar dochtertje die met haar benen wijd gewoon aan het liggen is. Haar volgers waren hier niet zo blij mee. Meer daarover lees je hier!

De woning van Nienke Plas

Nienke Plas heeft ondanks haar mislukte carrière wel een prachtige woning waar ze in woont. Ze heeft namelijk een enorm miljoenenhuis in Amsterdam. Nienke Plas heeft twee zoontjes en een dochter. De woning waar ze in woont, heeft ze gekocht voor 1.225.000 euro. 

Het is in een mooie woning met veel oppervlakte om te wonen. Het woonoppervlakte is 248 vierkante meter en in totaal heeft de woning acht kamers. Daarbij zijn er vijf slaapkamers en drie badkamers. Daarnaast heeft ze ook nog eens een enorme luxe keuken en een grote tuin. Op het moment is de woning zelfs meer waard geworden en schijnt deze 1,5 miljoen waard te zijn.