Zó zag Johan Derksen er vroeg uit

Zó zag Johan Derksen er vroeg uit

Zó zag Johan Derksen er vroeger uit. Tegenwoordig kent iedereen Johan Derksen wel. Hij is één van de bekendste snorren die je tegenwoordig op tv ziet. Vooral met het hitprogramma Vandaag Inside doet hij het erg goed. Voorheen was dit nog Voetbal Inside. Johan is eigenlijk zijn hele leven al bezig geweest met voetbal. Als je hem nu ziet, zal je nooit verwachten hoe hij er vroeger uitzag. Ik kan je wel alvast iets verklappen, de snor heeft hij al heel lang. 

Wie is Johan Derksen?

Johan Derksen was voetballer en is voetbalprofessional. De beste man weet dus erg veel van voetbal. Vanaf jonge leeftijd was hij al met voetbal bezig en hij heeft een hele tijd als profvoetballer gespeeld. Naast het voetballen zelf is hij ook aan de slag gegaan als journalist. 

Als journalist heeft hij onder twee namen geschreven: ‘Gerrit Westers’ en ‘Freek Zoontjes’. Dit deed hij voor Voetbal International. Als een talkshow gaat om voetbal, is Johan Derksen de man om bij je aan tafel te hebben zitten. Derksen heeft geen blad voor zijn mond zitten, dus zegt eigenlijk alles wat hij denkt. 

Hoe zag Johan Derksen er vroeger uit?

Johan Derksen is eigenlijk niet zoveel veranderd als het gaat om zijn uiterlijk. Hij is wel flink wat kilo’s verloren, maar zijn uiterlijk is eigenlijk zo goed als hetzelfde gebleven. De typische snor heeft hij al jaren lang. 

Johan Derksen vroeger 1
Zó zag Johan Derksen er vroeg uit 4

Ook hebben we wat foto’s gevonden van Johan Derksen tijdens zijn voetbalcarrière. In deze tijd had hij de typisch snor nog niet, maar kun je wel zien hoe de snor tot stand is gekomen. Kijk zelf maar!

Johan Derksen vroeger 2
Zó zag Johan Derksen er vroeg uit 5