Zo is André Hazes aan zijn koortslip gekomen: Het verhaal van André en Monique

Zo is André Hazes aan zijn koortslip gekomen

Zo is André Hazes aan zijn koortslip gekomen. Het is niemand ontgaan dat André Hazes regelmatig loopt te kampen met een koortslip. Deze SOA heeft hij natuurlijk niet zomaar ergens vandaan. Het verhaal van Hazes en zijn koortslip begint in 2014 met zijn ontmoeting met Monique. Hij heeft de koortslip namelijk gekregen van zijn geliefde vriendin Monique Westenberg. Helaas voor Hazes loopt hij hier nog steeds meer rond. 

Er was eens…

Het verhaal van André Hazes en Monique begint in 2014 in Vinkeveen. In deze tijd hebben André Hazes en Monique besloten om hun eerste date te houden. Monique heeft haar kant van het verhaal op Instagram met ons gedeeld toen ze een video met allemaal foto’s van haar en Hazes deelde. 

“Ik zal wel even wat gaan eten met die snotneus”, vertelt Monique, “Zo stoer als dat ik was reed in naar Vinkeveen en daar stond hij al op me te wachten. T*ring, wat voel ik nou? Vuurwerk door mijn hele lijf. Meteen al, bij de eerste blik, f*ck!” Monique wist toen alleen nog niet wat er aan een gezeik na ging komen”. 

De krokante koortslip van Monique

Monique had het zelf al door, maar ze liep wel rond met een gigantische koortslip in deze tijd. Ondanks dat wist André haar direct al te versieren: “Ik werd stil. Normaal lul ik de oren van je kop, maar dit keer werd ik gewoon nerveus”. Ze was niet alleen nerveus, maar ook een beetje onzeker. “Ik had ook een koortslip. Normaal gesproken interesseert me dit niet, maar ik had nu het idee dat alleen dat ding te zien was”. 

Hierna vervolgt ze dat het een hele gezellige avond is geworden, én toch nog eindigde met een kus. Dit is het begin van de koortslip van André Hazes. Voor Monique was de avond toch niet zo’n groot succes: “Wat moet ik hier nou weer mee? Verdomme, hij is 16 jaar jonger. Gewoon stoer blijven doen hierna”. Monique wist het destijds nog niet zo goed, maar het ging uitgroeien tot een heuse knipperlichtrelatie. 

Monique was in ontkenning tot Hazes voor haar deur stond: “Hij stond ineens voor mijn deur: ‘Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben verliefd’. Ik begon helemaal te trillen en hoorde mezelf zeggen: ‘Ik ook’”. Helaas is een relatie niet het enige wat dit André Hazes op heeft geleverd. Zo zegt Monique: “En hij heeft vanaf die dag voor de rest van zijn leven een koortslip”.