Yvonne Coldeweijer start een enorm onderzoek naar misstanden Guido Weijers: Dit kan nog een staartje krijgen

Yvonne Coldeweijer start een enorm onderzoek naar misstanden Guido Weijers

Yvonne Coldeweijer start een enorm onderzoek naar misstanden Guido Weijers. Het is via Yvonne Coldeweijer naar buiten gekomen dat Guido Weijers regelmatig met jonge dames op vakantie gaat op zijn 45-jarige leeftijd. Ook heeft ze hierbij een melding gekregen dat hij dit eerder al een keer met een minderjarige dame had gedaan. Op haar Instagram heeft ze nu aangekondigd dat het tijd is voor een groot onderzoek naar deze juice. 

De misstanden van Guido Weijers

Guido Weijers heeft op zich niet zoveel fout gedaan door jonge dames mee te nemen voor een gratis vakantie in ruil voor een beetje intimiteit, maar het zijn wel misstanden als je dit met minderjarige dames doet. In de 20 is het helemaal aan jezelf of je met zoiets mee wilt gaan, maar onder de 18 is het verboden. 

Het komt dus regelmatig voor dat Weijers met jonge dames op vakantie gaat. Hij is al een aantal keren met jonge dames in het vliegtuig gezien, terwijl ze elkaar heftig aan het bekken waren. Ook is het al een keer gezien hoe hij met een jonge dame een lolly aan het delen waren. Yvonne Coldeweijer had hier ook wat over te zeggen: “Wat bezielt deze meiden? Bah”. Groot gelijk heeft ze!

Onderzoek naar de juice

Yvonne Coldeweijer zet op haar Instagram dat ze een groot onderzoek aan het voorbereiden is rondom Guido Weijers. Ze zegt: “Ik schrik van de leeftijden die ik voorbij zie komen”. Blijkbaar is de dame van 17 die Yvonne al genoemd heeft niet de enige die minderjarig is… Dit kan nog een staartje gaan krijgen voor Guido.