Yvonne Coldeweijer laat zich horen over de toekomst van haar juicekanaal: “Dat denk ik niet”

Yvonne Coldeweijer laat zich horen over de toekomst van haar juicekanaal

Yvonne Coldeweijer laat zich horen over de toekomst van haar juicekanaal. Nu Yvonne Coldeweijer zwanger is, zijn veel van haar volgers bang dat dit een groot effect gaat hebben op haar juicekanaal. Daarom heeft Yvonne van zich laten horen op haar Instagram om haar volgers een beetje gerust te stellen. Daarnaast laat ze ook weten wat we van haar kunnen verwachten voor de toekomst. Ik kan je in ieder geval één ding verklappen; ze is niet van plan om te stoppen. 

Yvonne Coldeweijer zwanger

Twee weken geleden vertelde Yvonne Coldeweijer over haar zwangerschap. Tijdens haar vakantie heeft ze een mooie foto gemaakt om te delen dat ze zwanger is. Het is een bijzondere foto die ze deelde, want het is de eerste foto die ze met haar vriend die ze deelt. Eindelijk laat ze meer weten over haar privéleven. 

Met de foto met haar vriend deelt ze ook de datum waarop ze uitgerekend is: 11 december 2023. Yvonne heeft geprobeerd om haar vriend uit het nieuws te houden, maar nu gaat ze er niet meer onderuit komen. Ondanks dat ze nu zwanger is en haar vriend heeft gedeeld met de wereld, is de niet van plan om wat te veranderen aan haar juicekanaal

Geen milde Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer is de grootste nachtmerrie voor veel BN’ers die wat uit willen vreten. De kritische juicekoningin deelt eigenlijk alles met haar volgers als het juice is. Ook zelf geeft ze aan dat ze niet van plan is om milder te worden. Op haar Instagram verhaal deelt ze een foto waarop ze erg duidelijk laat weten dat ze niet milder gaat worden. 

Hiernaast laat ze ook weten aan haar volgers hoe ze over bepaalde zaken denkt. Zo haalt ze ook nog even uit naar Waylon: “Hahaha hoe ik voorheen Waylon ook al een asshole vond omdat hij vreemdging tijdens de zwangerschap van Bibi, kan ik daar nu nóg woester om worden. Als je zelf moeder wordt, besef je nog meer hoe je je gezin een mes in de rug steekt als hij vreemdgaat. Dus milder… Dat denk ik niet”. 

Yvonne Coldeweijer Instagram
Yvonne Coldeweijer laat zich horen over de toekomst van haar juicekanaal: “Dat denk ik niet” 3