Yvonne Coldeweijer is kwaad op het AD: “F*ck you”

Yvonne Coldeweijer is kwaad op het AD

Yvonne Coldeweijer brengt normaal gesproken alleen maar juice, maar ze heeft vandaag wat anders gebracht. Ze is namelijk woedend op het AD. Volgens Yvonne heeft het AD haar juice gestolen. Dit gaat om de juice over de man van Rens Kroes. Yvonne heeft de juice over haar man al een keer gedeeld in 2019, maar het AD heeft er nu een heel verhaal van gemaakt. Nu is Yvonne Coldeweijer kwaad op het AD, omdat ze hier een verhaal van hebben gemaakt. 

Het verhaal van de man van Rens Kroes

Het is nu overal in het nieuws te vinden. De man van Rens Kroes, ene Sid, schijnt in 2016 een vrouw verkracht te hebben en wel vaker dit soort zedendelicten gepleegd te hebben. De man heeft voor 24 maanden gekregen omdat hij dit heeft gedaan, maar hij is in hoger beroep gegaan. Dit is nog steeds aan de gang en de juice gaat hier ook over. 

Sid is een Afrikaanse man die nauwelijks Nederlands kan en gebrekkig Engels. De vraag die dan bij veel mensen opspeelt; is Rens Kroes met hem getrouwd omdat hij anders het land uit gezet zou worden? Ze is in het geheim met hem getrouwd in 2018. De kans is groot dat hier dus ook een andere reden achter zat. 

Yvonne Coldeweijer woest op het AD

Dit is ook de reden waarom Yvonne Coldeweijer woest is op het AD. Het grote probleem is dat Yvonne juice had gedeeld op haar juicekanaal, maar deze juice eerder al gepubliceerd werd door het AD. Het vonnis van de man van Rens Kroes is nooit letterlijk bekend gemaakt, dus het was een flinke scoop. 

Wat wel bijzonder is, is dat het AD hierin naar Yvonne heeft geluisterd. Yvonne vraagt zich namelijk af waarom het AD haar naam niet heeft vermeld in het artikel, maar na dit te delen op haar juicekanaal, heeft het AD besloten om haar toch de credits te geven.