Yvonne Coldeweijer haalt uit naar André Hazes en Monique Westenberg: “Jullie zijn net herpes”

Yvonne Coldeweijer haalt uit naar André Hazes en Monique Westenberg

Yvonne Coldeweijer haalt uit naar André Hazes en Monique Westenberg. Dat Yvonne niet zo te spreken is over Monique en André was wel duidelijk, maar dit keer haalt ze er ook nog eens flink bij uit. Op Instagram deelt Monique een video waarin ze laat zien hoe haar relatie met André is begonnen. Blijkbaar vindt Yvonne dit kleffe gedrag maar niks, dus heeft ze hierop gereageerd via haar juicekanaal op Instagram. Zo zeg ze: “Jullie zijn net herpes”. 

Het verhaal van André en Monique

Monique plaatst een heel verhaal over haar relatie met André op Instagram. Veel mensen keken hier al vanop, want de meeste mensen zijn niet blij met de manier waarop alles gelopen is. Met een kleffe tekst laat Monique aan de wereld zien dat André Hazes van haar is. 

Zo deelt ze: “20 juni 2014, we hadden onze eerste date. Ik zou wel even wat gaan eten met die snotneus. Stoer als ik was reed ik naar Vinkeveen en daar stond hij me op te wachten. Tering, wat voelde ik nou? Vuurwerk door m’n hele lijf. Meteen. Bij die eerste blik. F*ck! Zou hij dit ook hebben? Ik werd stil. Ik ja, want ik lul de oren van je kop en heb echt m’n bekkie wel bij me, maar jezus wat werd ik nerveus. M’n hak brak ook nog af, maar gewoon doorlopen. Ik had ook nog eens een koortslip wat me normaal niks interesseert en ik zou toch niet gaan zoenen, maar nu had in het idee alsof alleen dat ding zichtbaar was”. Dit is dus de herpes waar Yvonne het over heeft. 

“Dankzij zijn vlotte babbel en humor kwam ik weer los en hadden we een hele leuke avond en werd het bij het afscheid toch een kus”, vervolgt Monique, “Ik reed naar huis met een lading vlinders in m’n buik. Shit wat moet ik hier nou mee?? Hij is verdomme 16 jaar jonger en alleen maar scharrelen daar ben ik echt niet van. Stug stoer blijven doen de weken erna… totdat hij voor m’n deur stond; ‘ik weet niet niet hoe het met jou zit, maar ik ben verliefd, tot over m’n oren’. Mijn benen trilde en ik hoorde mezelf zeggen “ik ook”! Nu vandaag negen jaar verder, met veel pieken en dalen, veel mooie lessen en uitdagingen, een prachtige zoon en drie hondenkinderen verder, voel ik ze nog steeds, die vlinders. En hij, hij heeft sinds die dag voor de rest van z’n leven last van een koortslip! Fijne first date day @andrehazes, Ik houd van jou”.

Yvonne Coldeweijer haalt uit

Het is natuurlijk te verwachten dat Yvonne niet zo te spreken is over de relatie tussen André en Monique. Ze zijn zo vaak uit elkaar gegaan en weer bij elkaar dat Yvonne erbij deelde: “Grappig, jullie zijn voor ons ook net herpes”, verwijzend naar de koortslip waar Monique het over heeft. 

Yvonne Coldeweijer haalt uit
Yvonne Coldeweijer haalt uit naar André Hazes en Monique Westenberg: “Jullie zijn net herpes” 3