Yvonne Coldeweijer geeft pedofiel Guido Weijers nog een kans om te reageren: “Hij moet zich kunnen verweren”

Yvonne Coldeweijer geeft pedofiel Guido Weijers nog een kans om te reageren

Yvonne Coldeweijer geeft pedofiel Guido Weijers nog een kans om te reageren. Via het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer kwam een tijdje geleden uit dat Guido Weijers graag op vakantie gaat met jonge dames en ze hiervoor betaalt om met hem naar bed te gaan. Guido is op het moment 45 en kiest hiervoor dames van 20 jaar en jonger uit. 

Pedofiel Guido Weijers

We kunnen wel stellen dat Guido Weijers pedofiel is. Als je als meerderjarig persoon het bed deelt met een minderjarige kun je dit al stellen, maar bij Guido gaat dit nog een stapje verder. De man is zelf net uit zijn midlife-crisis en probeert het bed te delen met meisjes die nog maar net in hun puberteit zitten. Yvonne Coldeweijer was dan ook erg geschrokken van het resultaat dat het onderzoek haar opgeleverd heeft. 

Het kan niet veel goeds voor Guido betekenen dat Yvonne een onderzoek heeft geopend, want ze geeft aan geschrokken te zijn van de leeftijden die ze voorbij zag komen. Vooral nu Yvonne zelf ook moeder wordt, is de kans groot dat ze hem hard aan gaat pakken. Het is ook maar de vraag hoe Guido Weijers dacht dat dit een goed idee was… Bah. 

Meerdere strafbare feiten

De kans is groot dat Guido Weijers flink wordt afgerekend als dit allemaal naar buiten komt. Hij heeft meerdere strafbare feiten gepleegd. Hierbij gaat het om pedofilie en alcohol voeren aan minderjarigen. Als er geen aangifte gedaan wordt, is de kans groot dat hij hier gewoon mee wegkomt, maar dat betekent niet dat zijn imago geen schade op gaat lopen. De kans is klein dat theaters nog op hem zitten te wachten. 

Voor Guido is het verstandig om met een goede uitleg te komen bij Yvonne, want anders kan hij zijn baan nog wel eens verliezen. Hoe het er nu naar uitziet, is de kans klein dat hij nog gaat reageren. Binnenkort gaan we via Yvonne Coldeweijer horen wat het resultaat is van haar onderzoek en welke stappen er gezet worden. Zoals ik al in een eerder artikel schreef; dit kan nog een flink staartje krijgen voor Guido Weijers. Vooral als hij niet reageert, wordt het nog wat. 

Guido Weijers onderzoek
Yvonne Coldeweijer geeft pedofiel Guido Weijers nog een kans om te reageren: “Hij moet zich kunnen verweren” 3