Youtuber Jesse Hoefnagels gewond na ongeluk op scooter: “Leuk die deelscooters”

Youtuber Jesse Hoefnagels gewond na ongeluk op scooter

Youtuber Jesse Hoefnagels deelde gisteren een vervelend nieuwtje op zijn Instagram verhaal. Hij is namelijk gewond geraakt na een ongeluk op de scooter. Wij kennen Hoefnagels vooral van de disstrack die hij over ons gemaakt heeft, maar hij schijnt ook andere dingen op YouTube te plaatsen. 

Jesse Hoefnagels op zijn gezicht gevallen

Het lijkt erop dat Jesse Hoefnagels hard op zijn gezicht is gevallen na het rijden op de scooter. Op de foto die hij op Instagram plaatst, zit zijn hele hoofd onder de wonden. Ondanks dat hij gewoon een helm op had, is hij keihard op zijn gezicht gevallen. Hieronder kun je de beelden zien:

Jesse Hoefnagels scooter
Youtuber Jesse Hoefnagels gewond na ongeluk op scooter: “Leuk die deelscooters” 3

Hij ging al eerder op zijn plaat door een disstrack over ons te maken, wat wij natuurlijk alleen maar hilarisch vinden. Zal dit zijn karma zijn door zo over ons te spreken? Dat denk ik niet, want Roddelpraat krijgt altijd alles over zich heen. Maar ja, wat kun je er nog aan doen?

Disstracks gooien

Inmiddels is Jesse Hoefnagels eigenlijk al best een tijdje uit de media. Hij was voornamelijk groot door de disstracks die hij op iedereen gooide. Op het moment lijkt het alsof hij zijn bekendheid een beetje heeft verloren, net als Marije Zuurveld. Jesse Hoefnagels heeft het nog nooit toe kunnen geven dat hij zijn bekendheid aan het verliezen is. 

Misschien moet hij weer disstracks gaan maken over bekende mensen. Nu hij niet zo veel meer op YouTube plaatst, moet hij het voornamelijk hebben van de bekende mensen om nog wat views te pakken. Als hij weer zal beginnen met disstracks maken, krijgt hij misschien nog wat bekendheid als er een disstrack terug wordt gemaakt.