Wendy van Hout over mishandelingszaak Peter Gillis: “Hij heeft nog wat af te handelen”

Wendy van Hout over mishandelingszaak Peter Gillis

Wendy van Hout over mishandelingszaak Peter Gillis. De nieuwe vriendin van Peter Gillis heeft van zich laten horen over de mishandelingszaak waarvoor Petertje in augustus voor de politierechter moet verschijnen. Het hele geval heeft geen goed effect gehad op het imago van Peter, die al een aantal deuken op had gelopen. Ondanks dit alles lijkt zijn nieuwe vriendin er niet zoveel moeite mee te hebben. 

Een stroef begin

De relatie van Peter Gillis en Wendy van Hout begon een beetje stroef in de media. Iedereen vond het veel te toevallig dat Petertje net voor het begin van het nieuwe seizoen een nieuwe vriendin kreeg. Veel mensen dachten ook dat ze ingehuurd was voor de serie. Het zal waarschijnlijk ook niemand verbazen als dit ook daadwerkelijk het geval is. Hoe dan ook, het was niet echt een lekker begin voor het stel. 

Ondanks dit lijken ze wel gelukkig met elkaar te zijn, voor zover dat kan. Tijdens Massa is Kassa zien we namelijk constant hoe Petertje op een roze wolk zit, terwijl dit bij zijn geliefde een stuk minder het geval lijkt te zijn. De vermoedens dat Wendy ook wel van het geld houdt, zullen waarschijnlijk wel een bron van waarheid bevatten. 

Wat vindt Wendt van de mishandeling?

Wendy van Hout houdt zich een beetje afzijdig als het gaat om de mishandelingszaak. Blijkbaar wil ze niks zeggen wat schadelijk kan zijn voor haar of voor Peter. Wel heeft ze een klein beetje weggegeven over wat ze van de zaak vindt. Tijdens een interview met Shownieuws van een tijdje geleden heeft ze zich hier over laten horen. 

“Hoe voel je je daarover?”, vraagt de verslaggever, waarop Wendy reageert: “Ja, hoe voel ik me daarover… Ik blijf hem steunen en wat heb ik ervan te vinden? Vanaf een bepaalde leeftijd dragen wij allemaal een rugzak met ons mee. Die draag ik nu met hem samen. Ik kan er weinig over zeggen. Hij heeft nog wat af te handelen”. Blijkbaar heeft ze wel het idee dat ze de last van de mishandeling samen met Peter kan dragen, maar zal ze dit ook daadwerkelijk gaan doen? Of gaat ze er dan met zijn geld vandoor?