Wendy van Hout is helemaal klaar met Nicol Kremers: “Ze verspreidt ook leugens over mij”

Wendy van Hout is helemaal klaar met Nicol Kremers

De huidige vriendin van Peter Gillis, Wendy van Hout, heeft het niet zo met Nicol Kremers. Dat is voor de meeste mensen wel duidelijk. Echter schijnt het erger te zijn dan ze eerder liet weten. Wendy gelooft Peter Gillis volledig op zijn goedheid, al valt hier het een en ander over te betwisten. Naast dat ze de verhalen van Nicol niet gelooft, is ze helemaal klaar met haar. Zo vertelt ze tijdens een interview in het weekblad Story: “Ze verspreidt ook leugens over mij”. 

Problemen rondom Peter Gillis

Natuurlijk kan Wendy ook niet om de problemen rondom Peter Gillis heen. Er is zoveel te vinden over die man, dat is echt niet meer normaal. Zij gelooft er alleen helemaal niets van. Voornamelijk het gedeelte rondom Nicol Kremers vindt ze allemaal onzin. Ze blijft ondanks alle problemen die er met Peter Gillis zijn strak achter hem staan. 

“Feiten zijn feiten”, laat Wendy weten, “Zo lang je niet veroordeeld bent… Ik heb nog nooit gedacht dat Peter niet deugt. Nee, nooit”. De kans is groot dat ze net zo lang achter Peter blijft staan tot ze niet meer anders kan dan hem loslaten. De kans is ook aanwezig dat ze hem wil trouwen en er vervolgens met de helft van zijn kapitaal vandoor wil gaan als hij veroordeeld wordt. 

Wendy van Hout is woest op Nicol Kremers

Wendy van Hout is woest op Nicol Kremers. De problemen rondom Peter Gillis, met name die met Nicol Kremers, maken haar erg verdrietig. Ze vindt dat Nicol van alles verzint over Gillis. “Wat Nicol allemaal naar buiten brengt, begint nu ook wel vervelend te worden”, vertelt Wendy, “Het wordt steeds ongeloofwaardiger, dus ik ben het nu echt zat”. 

Ze geeft aan dat Nicol haar aan het lastigvallen is. “Ze verspreidt ook leugens over mij”, zegt Wendy, “Ze sturen privéberichten waaruit ik moet opmaken dat ik met een monster ga samenwonen”. Ze zegt dat ze wil dat Nicol hiermee op gaat houden, “Ik hoop dat ze goede hulp krijgt en dit ook accepteert. Al ziet het er op het moment niet zo uit”. 

Tijdens onze uitzending vertelde Nicol dat Peter haar juist nog aan het lastigvallen was door haar te bellen. Nu zegt Wendy dat Nicol haar lastigvalt. Als Petertje dan ook nog zegt dat Wendy hem lastigvalt dan is het cirkeltje ook mooi weer rond. Wat een onzin allemaal weer.