Wendy van Dijk doet uit de hoogte: “Stoppen met foto’s maken”

Wendy van Dijk doet uit de hoogte

Er zijn veel BN’ers te vinden die wel eens uit de hoogte doen. (Ver)wendy van Dijk schijnt dit ook regelmatig te doen. De juicekanalen hebben haar niet voor niets deze bijnaam gegeven. Na het hele gezeik over Jeroen van der Boom is er nu een volgende BN’er waar gezeik over is. Wendy van Dijk schijnt allemaal onschuldige vakantiegangers te verbieden met foto’s maken omdat ze in het zwembad lag. 

Jeroen van der Boom is een arrogantje

Jeroen van de Boom schijnt in het echt dus echt een arrogantje te zijn. Mensen die hem in het echt tegenkomen zeggen eigenlijk allemaal dat ze hem arrogant en onaardig vinden om tegen te komen. Op tv doet Jeroen van der Boom altijd heel gezellig, maar dit is hij in het echt dus niet. 

Dit is met veel BN’ers het geval. Op Juicechannel is een heel onderzoek gaande over alle BN’ers die uit de hoogte doen. Hier kwam Wendy van Dijk ook ter sprake. Ze schijnt namelijk een heel drama veroorzaakt hebben op Curaçao. 

Wendy van Dijk tijdens het zwemmen

Wendy van Dijk is op Curaçao erg arrogant te zijn geweest. Het schijnt dat de assistente van Wendy van Dijk iedereen langs een zwembad langs is gegaan om te vragen of ze konden stoppen met het maken van foto’s en video’s omdat mevrouw in het zwembad lag. 

De volger van Juicechannel laat ook weten dat ze dit absoluut niet gedaan hebben. Na een kwartiertje is Wendy van Dijk chagrijnig het zwembad uit gegaan omdat niemand luisterde. Wat heeft ze toch ook een zwaar leven als BN’er.