Wat verdienen Marcel en Gijs per aflevering van Marcel&Gijs?

Wat verdienen Marcel en Gijs per aflevering van Marcel&Gijs

Wat verdienen Marcel en Gijs per aflevering van Marcel&Gijs? Als vervanger van Vandaag Inside krijgen Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman een flink zakcentje. De heren zijn nu maar een maand als vervanger van Vandaag Inside te zien, maar binnenkort krijgen ze een vaste baan bij SBS6 aangeboden. Het is via BekendeBuren bekend geworden hoeveel Marcel en Gijs verdienen per maand met Marcel&Gijs. 

De kijkcijfers

Marcel&Gijs is begonnen met best goede kijkcijfers, maar hierna zijn de cijfers flink gaan dalen. Het zag er eerst somber uit voor het duo, want ze zijn van 611.000 kijkers bij de eerste aflevering flink gedaald. Elke aflevering waren de kijkcijfers aan het dalen geweest. Uiteindelijk bleven ze over met ongeveer 300.000 kijkers per aflevering. 

Inmiddels ziet het er een stuk beter uit voor het duo. Zo hebben ze nu ongeveer 500.000 kijkers per aflevering. Voor SBS6 is het achteraf dus best een succes geworden. Vanaf het begin was het nog niet helemaal duidelijk wat het ging worden. Voor SBS6 is het in ieder geval wel een succes geworden. 

De verdiensten van Marcel en Gijs

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman verdienen flink wat geld per aflevering. Het is nu bekend wat ze verdienen per maand met de talkshow. BekendeBuren heeft bekend gemaakt dat het hier gaat om 75.000 euro per maand per persoon. Dit houdt in dat ze samen 150.000 euro verdienen samen. 

Het zijn hoge bedragen die ze per aflevering krijgen. In totaal gaan ze 22 afleveringen maken voor het programma in deze maand. Dit houdt in dat ze per persoon bijna 3.500 euro per persoon per aflevering krijgen. Dit zijn flinke inkomsten voor zo’n programma.