Wat is het vermogen van Wesley Sneijder?

Wat is het vermogen van Wesley Sneijder

Het vermogen van Wesley Sneijder is enorm. Ondanks dat het al weer een tijdje geleden is dat hij profvoetballer was, kent nog steeds iedereen hem. Hij weet steeds het nieuws weer te bereiken, zoals laatst met een nummer die hij samen met Wilfred Genee en Andy van der Meijde uitbracht. Dat brengt wel een vraag op; wat is het vermogen van Wesley Sneijder op het moment?

Wie is Wesley Sneijder?

Wesley Sneijder is doorgebroken als voetballer. Hij is zijn carrière begonnen bij Ajax, maar dit heeft hem over de hele wereld gebracht. Bij Ajax is hij begonnen als aanvallend middenvelder. Zijn prestaties bij Ajax hadden er al snel voor gezorgd dat hij door ging naar Real Madrid, waar hij zijn prestaties nog beter heeft kunnen laten zien. Na een tijdje bij Real Madrid gespeeld te hebben, werd Sneijder overgeplaatst naar Inter Milan en een aantal andere voetbalclubs. 

Zijn carrière heeft hij afgesloten in Qatar bij Al-Gharafa waar hij ook een groot deel van zijn vermogen heeft verdiend. Sneijder heeft bij deze transfer ook aangegeven dat dit vooral interessant was door de hoeveelheid geld die hij ervoor kreeg. In 2019 is hij gestopt met zijn voetbalcarrière en heeft hij een opleiding tot trainer geprobeerd, maar dit was niks voor hem. 

Sindsdien zien we hem twee keer in de week bij Veronica Offside in combinatie met Andy van der Meijde en Wilfred Genee. Dit programma levert voor Veronica flink wat centjes op. Ook heeft het drietal laatst een nummer uitgebracht, genaamd Een Aperolletje. Wesley Sneijder heeft alleen weinig zin in optredens, dus vragen ze een belachelijke prijs hiervoor. 

Het vermogen van Wesley Sneijder

Op zijn hoogtepunt heeft Wesley Sneijder een vermogen van zo’n 40 miljoen euro. Door de scheiding met zijn ex Yolanthe Cabeau en slecht investeren in crypto is dit vermogen echter gehalveerd. Dit houdt in dat hij nu zo’n 20 miljoen euro over heeft van zijn vermogen. 

Gelukkig voor Sneijder is dit niet het enige waar hij van moet leven, want hij krijgt daarnaast ook nog flink wat geld. Hij verdient met alles wat hij nu nog doet zo’n 30.000 euro per maand. Dit is voornamelijk met Veronica Offside.