Wat is het vermogen van Thijs Römer?

Wat is het vermogen van Thijs Römer

Ondanks dat Thijs Römer tegenwoordig vooral bekend staat om de zedenzaak waarin hij betrokken is, is het vermogen van Thijs Römer niet mis. Nu zijn rechtszaak net is geweest, is het afwachten wat uiteindelijk de conclusie van zijn zaak gaat worden. Naast een pedofiel is Thijs Römer ook een acteur, waar hij ook bekend door is geworden. Hier heeft hij een flink vermogen mee bij elkaar weten te sparen, maar wat is het vermogen van Thijs Römer precies?

Wie is Thijs Römer?

Thijs Römer is een 45-jarige Amsterdammer die vanaf jongs af aan al begonnen is met acteren. Uiteindelijk is hij hiermee doorgebroken en heeft hij in verschillende series en films gespeeld. Hij is voornamelijk bekend van Moordvrouw, maar je kunt hem ook kennen van Nieuwe Buren. 

Tegenwoordig kennen de meeste mensen Römer vooral van de zedenzaak waarin hij betrokken is. Hij had begin deze week een rechtszaak die erg groot in de media is gekomen. Het is maar de vraag of hij door kan blijven gaan als acteur door deze rechtszaak. De kans is klein dat er nog mensen zijn die hem aan gaan nemen. 

Wat verdient Thijs Römer?

Het is niet precies bekend wat Thijs Römer verdient. Hij verdient zijn geld vooral nog met films waar hij voorheen in gespeeld heeft. De laatste tijd is er niet zoveel met hem uitgekomen, dus hij moet al zijn inkomsten bij oud werk weghalen. Het is niet precies bekend wat Thijs Römer hiermee binnen weet te halen. 

Wat is het vermogen van Thijs Römer?

Het is wel ongeveer bekend wat het vermogen van Thijs Römer is. Er wordt geschat dat hij een vermogen van zo’n 4 miljoen euro bij elkaar heeft weten te sparen. Met zijn acteerwerk heeft hij dit vermogen bij elkaar weten te sparen door de jaren heen.