Wat is het vermogen van Royalistiq?

Wat is het vermogen van Royalistiq

Het vermogen van Royalistiq is aanzienlijk groot. Tegenwoordig kent iedereen de Youtuber bijna wel. Hij spendeert zijn dagen vooral door video’s voor YouTube te maken. Vooral tijdens de coronatijd is Royalistiq flink gegroeid met zijn YouTube kanaal en heeft hij er veel volgers bij weten te verzamelen. Voornamelijk het spel Fortnite heeft zijn YouTube kanaal flink laten groeien. Het vermogen van Royalistiq zal daarom ook niet tegenvallen. 

Wie is Royalistiq?

De volledige naam van Royalistiq is ook wel Roy Beszelsen. Vanaf 2014 heeft hij zijn YouTube kanaal aangemaakt en is hij flink gegroeid. In 2015 is hij begonnen met het consistent uploaden van video’s. Zijn populariteit is voornamelijk begonnen rond de zomer van 2020, toen hij al zo groot werd dat hij op ging nemen met andere grote Youtubers zoals Don de Jong en Enzo Knol. 

Op zijn eigen kanaal upload Royalistiq eigenlijk alleen maar gaming video’s, maar hij gaat nog steeds om met andere Youtubers waar hij ook in het echt mee te zien is. Voornamelijk Don de Jong is hij goed mee bevriend. 

Wat verdient Royalistiq?

Royalistiq verdient het grootste gedeelte van zijn geld met YouTube. Als je uitgaat van de gemiddelde views die Royalistiq binnenhaalt, verdient hij zo’n 7.000 tot 15.000 euro per maand. Daarnaast heeft hij ook nog eens te maken met sponsordeals die hij af en toe krijgt. 

Wat is het vermogen van Royalistiq?

Royalistiq staat er ook bekend om dat hij een groot liefhebber is van auto’s. Daarnaast heeft hij ook een groot huis. Als we kijken naar alles wat hij heeft, heeft hij een mooi vermogen van zo’n 900.000 euro op weten te sparen. Hiermee is het vermogen van Royalistiq een flink bedrag. De komende tijd gaat zijn vermogen waarschijnlijk ook flink groeien.