Wat is het vermogen van Roy Donders?

Wat is het vermogen van Roy Donders_

Het vermogen van Roy Donders benieuwd steeds meer mensen. Hij is iemand die steeds meer in opspraak komt. Als hij zich niet laat castreren voor zijn vriendin, dan gaat zijn bedrijf wel failliet. Hierdoor is het vrij onduidelijk wat Roy precies verdient. Wanneer je bedrijf ten onder gaat, kan je er namelijk niet al te veel van verwachten. Toch schijnt het vermogen van Roy Donders vrij groot te zijn. 

Wie is Roy Donders?

Het vermogen van Roy Donders heeft hij natuurlijk niet opgebouwd zonder enige slag of stoot. Roy is geboren op 28 februari in 1991. Hij is geboren in Tilburg en begon direct met ondernemen door een kledingwinkel op te zetten. Daarna is hij pas begonnen met het ontdekken van stijlen en wilde hij graag aan de slag als kapper. 

Verder ging hij aan de slag om zijn carrière als (volks)zanger op te bouwen. Vanaf 2013 is Roy Donders pas echt bekend geworden. Hij kreeg namelijk een eigen serie genaamd “Stylist van het Zuiden”. Hij is hier erg bekend mee geworden, waardoor de meeste Nederlanders nu wel weten wie Roy Donders is. 

Wat verdient Roy Donders?

Roy Donders verdient aardig wat geld met zijn werk. Hij werkt niet alleen als stylist, maar ook als kapper. Daarnaast krijgt hij nog geld van optredens en de serie heeft hij natuurlijk ook nog aardig wat aan verdient. Roy Donders zal zijn bankrekening aardig gevuld hebben met al deze klusjes. 

Roy is veel in opspraak gekomen omdat hij door het leven ging als homo, maar achteraf samen was met een vrouw. Hierdoor werd zijn bekendheid nog groter en verdiende hij dus nog meer. Wat hij precies verdient, is eigenlijk altijd onduidelijk gebleven. 

Wat is het vermogen van Roy Donders? 

Het vermogen van Roy Donders is ook niet precies bekend. Toch kunnen we wel een schatting maken. Zo is er wel bekend dat hij per optreden minimaal 1.500 euro vraagt en hij rond de anderhalf ton per maand schijnt te verdienen. In totaal wordt zijn vermogen op 1 miljoen euro geschat. Dit heeft hij vooral verdient met zijn kledinglijn en met de realityserie. Zijn vermogen blijft natuurlijk stijgen, omdat Roy nog steeds aan het werk is en nog steeds in het nieuws weet te komen.