Wat is het vermogen van René Froger?

Wat is het vermogen van René Froger?

René Froger is één van de bekendste volkszangers die we in Nederland hebben, dus het vermogen van René Froger zal absoluut niet tegenvallen. Misschien is hij niet zo bekend tussen de jonge mensen, maar als je wat ouder bent, zal je hem wel kennen. Hij is vooral bekend van de Toppers, maar natuurlijk is hij zelf ook zanger. Ondanks dat hij van zichzelf niet zoveel hits heeft geproduceerd, is hij wel overal bekend. Daarnaast is hij ook een bekende alcoholist. Dit mag echter de pret niet drukken, want hij heeft een flink vermogen op weten te bouwen. 

Wie is René Froger?

René Froger is op 5 november 1960 geboren. Hij is vooral bekend als zanger en mede-oprichter van de Toppers. Door de jaren heen heeft hij een aantal hits weten te produceren en heeft hij flink wat succes weten te behalen. Zijn eerste album heeft Froger in 1988 uitgebracht. Dit was al best een groot succes. 

Zijn grootste succes is het oprichten van de Toppers geweest. Dit deed hij in 2005 samen met Gerard Joling en onze bipolaire cokejunk Gordon. In 2009 hebben de Toppers voor Nederland op het Songfestival gestaan. Later is Gordon uit de Toppers gestapt en is vervangen voor Jeroen van der Boom en Jan Smit. Tot nu toe zijn de Toppers nog steeds een hit. 

Wat verdient René Froger?

Het vermogen van René Froger is niet alleen erg groot, maar ook zijn inkomsten zijn niet te missen. René Froger verdient elke maand ongeveer 185.000 euro. Dit is op basis van zijn jaarlijkse inkomsten. Het is duidelijk dat er 1,5 miljoen euro binnenkomt van de Toppers en Froger ontvangt 11.500 euro per 30 minuten optreden. Hij is dan ook één van de duurste Nederlandse artiesten. In totaal kom je dan uit op zo’n 2,25 miljoen euro per jaar. 

Wat is het vermogen van René Froger?

Het vermogen van René Froger is ook aanzienlijk groot. Ondanks dat hij het leuk vindt om dure dingen te kopen, heeft hij een flink vermogen. Hij heeft door de jaren heen een vermogen van 9,5 miljoen euro op weten te bouwen komt uit een schatting. Hij is dus multi-miljonair. Dit vermogen heeft hij bij elkaar weten te sparen door zijn inkomsten als artiest, zijn aandeel bij de Toppers en vastgoed.