Wat is het vermogen van Paul de Leeuw?

Wat is het vermogen van Paul de Leeuw

Het vermogen van Paul de Leeuw is niet mis. Hij is een grote naam in Nederland. Hij is bekend van vele verschillende programma’s. Paul is iemand die niet alleen presenteert, maar ook bezig is met programma’s maken, acteren, zingen en hij is comedian. Paul de Leeuw heeft dan ook alles wel een keer gedaan. Hierdoor kunnen we er wel vanuit gaan dat hij een aardige bankrekening heeft. Wanneer je in de showbizz wereld zoveel verschillende eigenschappen hebt, kun je al snel je bankrekening aardig vullen. Het vermogen van Paul de Leeuw zal dan ook zeker niet tegen vallen. 

Wie is Paul de Leeuw?

Paul Henri de Leeuw is geboren op 26-03-1962 in Rotterdam. Paul dacht niet altijd aan de showbizz wereld. Na zijn havo diploma te hebben gehaald dacht hij namelijk dat hij goed af was als leraar. Al snel was het aan de orde dat hij liever wat anders ging doen, hij is toen naar de Toneelacademie Maastricht gegaan. 

Daar is het eigenlijk allemaal begonnen. Vanuit daar heeft hij alles geleerd. Uiteindelijk is hij doorgebroken met het nummer ‘Vlieg met me mee’. Daarna heeft Paul nog een tijdje mee gedraaid op de radio met zijn eigen programma ‘Lieve Paul’. 

Daarna is de bal gaan rollen voor Paul, want toen begon hij echt in de showbizz wereld mee te spelen. Hij mocht het Eurovisiesongfestival meerdere malen presenteren, hij zong meerdere malen voor een uitverkocht Ahoy en hij heeft verschillende programma’s opgezet. 

Wat verdient Paul de Leeuw?

Door alle dingen die Paul de Leeuw in zijn verleden heeft gedaan, zal Paul de Leeuw wel aardig wat verdienen. Hij verdient namelijk aan alles wat hij doet. Is het niet het presenteren, dan verdient hij wel weer geld aan de concerten die hij geeft. 

Jaarlijks schijnt het zo te zijn dat Paul de Leeuw minimaal 2 miljoen verdient. Het vermogen van Paul de Leeuw zal dan ook niet mild zijn, want al jaren staat hij aan de top van de showbizz wereld.

Wat is het vermogen van Paul de Leeuw? 

Het totale vermogen van Paul de Leeuw wordt geschat op maar liefst 14 miljoen euro. Dit heeft hij in al die jaren dat hij aan het werk is opgebouwd. Paul de Leeuw mag ze zich wel dus gerust een multi-miljonair noemen. 

Zijn vermogen wordt op dit moment nog steeds verder uitgebreid. Hij is nog steeds bezig met programma’s maken en presenteren. Daarnaast kun je hem ook nog steeds boeken om voor je te zingen. Paul zijn vermogen zal dan ook niet stil blijven staan.