Wat is het vermogen van Nienke Plas?

Wat is het vermogen van Nienke Plas

Het vermogen van Nienke Plas is niet niks, al is dit best verbazingwekkend als je ziet hoe slecht haar carrière nu gaat. Nienke Plas probeert op het moment haar geld te verdienen als comedian, maar dit gaat niet helemaal goed. Desondanks heeft ze een flink vermogen op weten te sparen. Ben je benieuwd wat het vermogen van Nienke Plas is? Dat ga je in dit artikel lezen!

Wie is Nienke Plas

De bekendheid van Nienke Plas is begonnen op YouTube. In 2016 heeft ze een YouTube kanaal aangemaakt waarop ze verschillende video’s plaatste, maar met name vlogs. In 2018 bereikte ze hier zo’n 200.000 abonnees mee. In 2019 won ze de Gouden Televizier Ring, waardoor ze nog verder is gegroeid. 

In 2017 werd Nienke het gezicht van Rumag. Hier heeft ze een aantal online series voor gemaakt. In 2018 heeft ze haar debuut op tv gemaakt. Ze heeft verschillende programma’s voor RTL gemaakt, waaronder Zon, Zuipen, Ziekenhuis en Wannabees. Dit was zo’n succes dat ze in oktober 2019 haar eigen realityserie kreeg op RTL5 en Videoland. Op het moment probeert ze vooral grappig te doen en gaat ze Nederland door als comedian, al is dit geen succes. 

Wat verdient Nienke Plas?

Het is lastig vast te stellen wat Nienke Plas precies verdient. Voorheen heeft ze altijd flink wat verdient, maar nu ze vooral alleen als comedian door het leven gaat, zijn haar verdienste flink geslonken. Het verschilt vooral per maand wat ze binnenhaalt. Er wordt regelmatig een show geannuleerd, dus heel veel is het niet. 

Wat is het vermogen van Nienke Plas?

Door de jaren heen is het vermogen van Nienke Plas flink gegroeid. Haar vermogen wordt op het moment geschat op zo’n 1,3 miljoen euro. Ze heeft het nooit zelf gezegd, dus het is een schatting. Dit is nog best een mooi bedrag voor iemand die een mislukte comedian is.