Wat is het vermogen van Monica Geuze?

Wat is het vermogen van Monica Geuze

Het vermogen van Monica Geuze is niet mis. Tegenwoordig als je op het internet kijkt, kun je bijna niet om haar heen. Monica Geuze is eigenlijk gewoon een manusje van alles, want ze is actrice, presentatrice, onderneemster, influencer en DJ. Door dit alles te doen, heeft ze een flink vermogen bij elkaar weten te verzamelen. Maar wat is het vermogen van Monica Geuze precies? Dat gaan we je vertellen!

Wie is Monica Geuze?

De carrière van Monica Geuze is begonnen als DJ. Op een gegeven moment werd ze gevraagd om vast te draaien van Ronnie Flex. Destijds was ze zestien. Ze is drie jaar lang DJ geweest voor Ronnie Flex, waarna ze haar eigen carrière is gestart. Ze heeft een aantal hits weten te maken, maar is uiteindelijk gestopt omdat ze vooral geboekt werd voor haar naam. 

De echte bekendheid van Monica begon toen ze ging vloggen. Op haar YouTube kanaal plaatste ze dagelijks video’s over haar leven. Daarnaast is ze ook een hele tijd op YouTube verschenen als presentatrice. Tegenwoordig zien we Monica Geuze vooral op Instagram en TikTok. 

Wat verdient Monica Geuze?

Door de jaren heen heeft Monica Geuze een flink inkomen op weten te bouwen. Per maand verdient ze dan ook een flink bedrag. Haar inkomen wordt geschat op 50.000 euro per maand. Dit inkomen verdient ze voornamelijk met haar bedrijf en haar social media. 

Het vermogen van Monica Geuze

Het vermogen van Monica Geuze is ook best aanzienlijk. Met mooie verdiensten van 50.000 euro per maand heeft ze ook flink wat op weten te sparen. Haar vermogen wordt geschat op zo’n 3 miljoen euro. Dit heeft ze vooral op weten te bouwen door haar vlogs, haar beauty bedrijf en haar social media