Wat is het vermogen van Mattie Valk?

vermogen mattie valk

Mattie Valk is erg veel te horen op de radio. Hij is namelijk radio-dj bij Q-Music. Een hele hoop mensen kennen deze man dan ook van zijn radiowerk. Mattie is al vanaf 2000 actief, waardoor hij een goed gevulde portemonnee heeft. We hoeven niet bang te zijn dat het vermogen van Mattie Valk tegen zal vallen. Q-Music geeft namelijk graag geld uit aan de shows van Mattie Valk. 

Wie is Mattie Valk?

Mattie Valk zijn volledige naam is Pieter Mattheus Valk. Mattie is geboren op 24 januari 1985 in Dordrecht. In Dordrecht is hij ook begonnen met radio maken. Bij een lokale zender is hij aan de slag gegaan. Hij heeft al die tijd bij de radio gewerkt en uiteindelijk is hij in 2011 terecht gekomen bij Q-Music. 

Toen hij bij Q-Music aan de slag ging was dit samen met Wietze de Jager. Ze hadden eerst een avondshow van 20:00 tot 00:00, waarna ze ochtendshow aangeboden kregen. En zo geschiedt, ze waren dagelijks tussen 06:00 en 09:00 te horen. Helaas is dit uit elkaar gevallen toen Mattie een contract bij Q-Music heeft getekend achter de rug om van Wietze. Oorspronkelijk zouden ze namelijk samen overstappen naar Sky Radio. Hierbij viel het duo ook uit elkaar. 

Mattie Valk heeft nu een ochtendshow samen met Marieke Elsinga: Mattie & Marieke. Deze show is iedere ochtend op Q-Music van 06:00 tot 10:00. Marieke Elsinga zal dan dus ook wel een aardig zakcentje verdienen. 

Wat verdient Mattie Valk?

Mattie Valk verdient niet zomaar wat bij Q-Music. Hij heeft voor het contract bij Q-Music 600.000 gekregen en een Tesla. Hiervoor heeft hij Wietze de Jager laten vallen, dus dat mocht ook wel een hoog bedrag zijn. Mattie heeft net weer een driejarig contract bij Q-Music afgesloten vanwege het succes. Het vermogen van Mattie Valk is daardoor door de daken heen geschoten. 

Wat is het vermogen van Mattie Valk?

Het vermogen van Mattie Valk zal in totaal om meer dan 10 miljoen euro gaan. Het 3-jarige contract wat hij nieuw gekregen heeft bij Q-Music zal namelijk om meerdere tonnen gaan, als we het niet over meer dan een miljoen hebben. Mattie Valk heeft van de 10 miljoen die hij in totaal heeft ruim 6 ton uitgegeven aan een penthouse waar hij op dit moment woont.