Wat is het vermogen van Gerard Joling?

Wat is het vermogen van Gerard Joling?

Er zijn veel mensen op zoek naar het vermogen van Gerard Joling. Gerard Joling staat natuurlijk bekend om zijn altijd witte lach. Je hebt hem regelmatig voorbij kunnen zien komen op tv of op de radio. Joling heeft op het moment al een carrière van 38 jaar achter de rug en heeft in deze tijd een flink vermogen op weten te bouwen. We kunnen je in ieder geval vertellen dat Gerard Joling niet krap bij kas zit. 

Wie is Gerard Joling?

Wie kent Gerard Joling tegenwoordig niet? Op het moment is Gerard Joling 63 jaar oud. Zijn carrière is begonnen in 1985. Vooral tegen het einde van de jaren 80 begon Joling door te breken. In 1988 is hij voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival gegaan. Hierdoor is hij flink in bekendheid gegroeid. Waar mensen hem tegenwoordig vooral nog van kennen, zijn de Toppers. Hier heeft hij flink wat hits mee gemaakt 

Zingen is niet de enige passie van Gerard Joling. Hij vindt het ook prachtig om tv te maken. Zo is hij nog regelmatig op tv te zien. Samen met de bipolaire cokejunk Gordon heeft hij bijvoorbeeld de realitysoaps Geer&Goor gemaakt. Een tijdje geleden hebben we hem gezien als jurylid van The Masked Singer. Hij komt in ieder geval regelmatig voorbij. 

Wat verdient Gerard Joling per jaar?

Gerard Joling heeft door de jaren heen een flink inkomen op weten te bouwen. Zowel de hits die hij heeft gemaakt als de tv-programma’s zijn een groot succes geweest waar hij nog steeds de vruchten van kan plukken. Ook als onderdeel van de toppers krijgt hij een flink salaris. Zo heeft hij in 2018 meer dan een ton weten te verdienen met zijn optredens met de toppers. 

Het blijkt dat Gerard zo’n 1.250.000 per jaar verdient met alles bij elkaar. In 2021 heeft hij wat geld misgelopen door gecancelde optredens. Zo’n 350.000 om precies te zijn. Echter verdient hij er wel steeds meer bij. Een tijdje geleden heeft hij bijvoorbeeld een appartement in Amsterdam te huur gezet, waar hij 6.950 per maand aan verdient. Dit is ook niet mis. 

Het vermogen van Gerard Joling

En nu waar het om gaat: wat is het vermogen van Gerard Joling? Het vermogen van Gerard Joling is aanzienlijk groot. Een paar jaar geleden werd het vermogen van Joling geschat op 10 miljoen, maar inmiddels zal dit al een stuk meer zijn. Ook het bedrijf van Gerard, Mineur B.V., haalt flink geld binnen. Het vermogen van zijn bedrijf werd in 2018 geschat op 15,6 miljoen euro. Hier komt ook nog bij op dat Gerard een villa gekocht heeft voor 1,15 miljoen zonder hypotheek. De waarde van deze villa is de laatste jaren ook alleen maar gestegen.