Wat is het vermogen van Frans Bauer?

Wat is het vermogen van Frans Bauer?

Veel mensen zijn wel benieuwd naar het vermogen van Frans Bauer. De volkszanger is al jaren enorm populair en heeft ook een flinke fanbase op weten te bouwen. Zijn vermogen liegt er dan ook niet om. Hij wist vanaf kinds af aan al dat hij zanger ging worden, maar het vermogen dat hij nu heeft, had hij al kind niet van durven dromen. 

Waar is Frans Bauer bekend van?

Als je een beetje muziek kent, is de kans groot dat je wel eens een nummer van Frans Bauer gehoord hebt. Frans Bauer is in 1994 doorgebroken met het nummer ‘Als De Sterren Aan De Hemel Staan’. Daarnaast is de kans groot dat je Frans Bauer ook kent van het nummer ‘Heb Je Even Voor Mij’. Niet alleen in Nederland doet Frans Bauer het goed met zijn muziek. Ook in België is hij een groot succes. 

Frans Bauer is op een bijzondere manier bekend geworden. Op zijn 9e heeft hij zijn eerste nummer uitgebracht, maar hier heeft hij eerst een hele tijd niets mee gedaan. Op zijn 15e wilde hij verder met zingen, dus is hij verder gegaan met zijn eerste nummer. Het promoten van dit nummer deed hij door langs de deuren te gaan en zijn nummer te zingen. Uiteindelijk heeft dit hem een groot vermogen opgeleverd. 

Andere verdiensten

Naast zingen zijn er ook nog een aantal andere dingen waar Frans Bauer zijn geld mee verdiend. Zo is Frans Bauer ook regelmatig op tv te zien. Hij heeft een eigen realitysoap gehad die weer terug komt: De Bauers. Dit is niet het enige, want het is ook presentator. Hij heeft programma’s, zoals Vive la Frans, Bauers Zigeunernacht en Bananasplit gepresenteerd. Daarnaast is hij in 2020 te zien geweest in het programma De Beste Zangers Van Nederland. 

Het vermogen van Frans Bauer

Met al deze hits en programma’s heeft Bauer een flink vermogen op weten te bouwen. In 2012 werd het vermogen van Frans Bauer geschat op 31 miljoen euro. Wat op het moment zijn vermogen is, is niet precies bekend. Het vermogen is op het moment iets naar beneden gegaan, maar het is niet verkeerd wat de zanger op de bankrekening heeft staan. Uit een schatting komt dat hij meer dan 14 miljoen euro aan liquide middelen op heeft weten te bouwen. Het daadwerkelijke vermogen van Frans Bauer zal op het moment rond de 23 miljoen euro liggen.