Wat is het vermogen van Eva Jinek?

Wat is het vermogen van Eva Jinek

Het vermogen van Eva Jinek is wel een mooi zakcentje om binnen te krijgen. De Amerikaanse Eva Jinek kunnen we tegenwoordig niet meer wegdenken uit de tv wereld. Jinek is begonnen als nieuwslezer bij de NPO, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste talkshowhosts van de lage landen. Nu ze weer bij de NPO gaat werken, kan ze een flink salaris verwachten. Maar wat is nou precies het vermogen van Eva Jinek?

Wie is Eva Jinek?

De meeste mensen kennen Eva Jinek wel. De presentatrice is geboren in Amerika, maar haar ouders komen uit Tsjechië. Toen ze elf was, is Jinek samen met haar ouders en broertje naar Nederland verhuisd. In 2008 was Eva Jinek voor het eerst op tv te zien als nieuwslezer. 

In 2013 brak Eva Jinek pas echt door toen ze haar eigen talkshow kreeg bij de publieke omroep. Deze show heeft ze heel lang vol weten te houden tot ze in 2022 gekocht werd door RTL. Inmiddels heeft ze weer een contract getekend bij de NPO, dus na haar zwangerschap gaan we haar hier weer zien. 

Naast een talkshow heeft ze ook haar eigen platform waarop het een en ander aan nieuws wordt geplaatst. Dit platform is voornamelijk bedoeld voor de werkende vrouwen. Hiermee haalt ze ook flink wat geld binnen. 

Wat verdient Eva Jinek?

Nu ze zwanger is haalt Eva Jinek natuurlijk wat minder geld binnen. Het is niet precies duidelijk wat Jinek bij de NPO verdiende, maar bij RTL haalde ze in een jaar 1,4 miljoen binnen. Dit houdt in dat ze net iets meer dan een ton per maand verdiende. Dit is geen verkeerd zakcentje om te verdienen. 

Wat is het vermogen van Eva Jinek?

Ondanks dat Eva Jinek een flink salaris binnenhaalt, heeft ze een vermogen van 2,5 miljoen. Tot nu toe is Jinek nog steeds bezig met het vergroten van haar vermogen en lijkt het erop dat ze door blijft gaan met het presenteren van haar talkshow.