Wat is het vermogen van Edwin Evers?

Wat is het vermogen van Edwin Evers?

Ben je benieuwd naar het vermogen van Edwin Evers? Hij is een wel bekende radio DJ in Nederland. Nadat hij een hele tijd op Radio 538 te horen was, is hij gestopt met vast radio maken. Hij komt af en toe nog weleens voor op de radio om iemand te vervangen, maar hij wil nu meer als een muzikant gezien worden. Hij is namelijk een drummer en zanger. Hij is volop bezig met zijn eigen band. Dit betekent natuurlijk dat Edwin Evers wel wat vermogen op heeft gebouwd.

Wie is Edwin Evers?

Edwin Dinan Evers is een oude rot in de radiowereld. Edwin is begonnen bij de lokale zender bij hem in de buurt. Zo heeft hij bijvoorbeeld bij Hardenbergse Zieken Omroep gewerkt. Daarna heeft hij nog wat enkele kleine rollen op de radio gehad, maar zijn bekendheid begon bij Radio 3FM.

Edwin Evers is in 1998 bij Radio 3FM begonnen. Hier heeft hij een tijdje gewerkt en daarna is hij overgestapt naar Radio 538. Hij heeft bij beide radiozenders zijn eigen ochtendshow gehad. Evers Staat Op is de welbekende ochtendshow van Edwin Evers. Hier heeft hij Radio 538 flink mee laten groeien, want zijn ochtendshow was de grootste ochtendshow die ze hebben gehad. 

Tot 2018 was Edwin Evers elke dag te horen vanaf 06:00 bij Radio 538. Daarna heeft hij besloten om zich te focussen op zijn muzikale carrière. Af en toe vervangt hij nog iemand op de radio als er iemand even weg is voor bijvoorbeeld een vakantie. Hij is tot nu toe niet van plan om weer terug te komen om vast radio te maken. 

Wat verdient Edwin Evers?

Het vermogen van Edwin Evers zal zeker niet tegenvallen. Edwin Evers heeft namelijk bij Radio 538 minimaal 4 miljoen per jaar verdient. Daarnaast heeft hij ook nog verschillende rollen gehad als stemacteur en zijn band treedt regelmatig op. De band van Edwin Evers kost zo’n €22.500. Zijn verdiensten komen dan ook uit een hele hoop verschillende hoeken. 

Hij was natuurlijk ook te vinden bij programma’s zoals The Voice waar hij drummer was. Daarnaast heeft hij ook nog een documentaire waar hij ook een hele hoop geld aan verdiend heeft. 

Wat is het vermogen van Edwin Evers?

Wat is het vermogen van Edwin Evers dan precies? Zijn vermogen wordt rond de 15 miljoen euro geschat. Dit heeft verdiend vanuit acteerwerk, radiowerk en natuurlijk ook met zijn band. De lijst van wat Edwin Evers allemaal gedaan heef,t houdt niet op. Zijn vermogen groeit dan ook nog steeds.