Wat is het vermogen van Dick Advocaat?

Wat is het vermogen van Dick Advocaat?

Dick Advocaat was in het verleden een profvoetballer. Over het algemeen verdienen de meeste profvoetballers een aardig zakcentje. Als voetballer kun je al snel enkele miljoenen op je bankrekening hebben staan, als het niet meer is. Dick Advocaat is een grote naam in de voetbalwereld, dus de kans is vrij groot dat hij een aardig vermogen heeft opgebouwd door de jaren heen. Het vermogen van Dick Advocaat is er dan ook zeker eentje om over te schrijven.

Wie is Dick Advocaat?

Dirk Nicolaas (Dick) Advocaat is geboren op 27 september 1947. Dick Advocaat heeft bij heel wat verschillende voetbalclubs gevoetbald. Hij heeft gevoetbald bij ADO (en later nog FC Den Haag), FC VVV, Roda JC, Sparta, Berchem Sport, Utrecht en Chicago Sting in de Verenigde Staten. 

Hij is verder aan de slag gegaan als trainer bij verschillende clubs. Hij is ooit begonnen bij de amateur sportclubs en is daarna trainer geweest bij het Nederlands Eftal als assistent. Verder heeft hij het vrouwelijke Nederlands Eftal nog getraind en hij heeft nog bij een hele hoop anders clubs als trainer gediend zoals PSV en Feyenoord. 

Sinds 2022 was hij aan de slag bij ADO Den Haag, maar hij heeft dit jaar laten weten dat hij ermee gaat stoppen. Het is dus nog niet duidelijk of hij nog verder gaat met trainen, want hij is ondertussen al 75 en hij wordt dit jaar 76. 

Wat verdient Dick Advocaat?

Dick Advocaat verdient zijn geld met het trainen van voetballers en eerst door zelf te voetballen. Hij heeft dan ook aardig wat verdient in zijn carrière. Hij heeft meerdere malen gezegd dat hij puur en alleen bij bepaalde clubs ging werken voor het geld. Wat hij precies verdient, wil hij toch vaak in het midden laten. 

Wat is het vermogen van Dick Advocaat?

Het vermogen van Dick Advocaat ligt ongeveer rond de 23 miljoen. Hij wil altijd zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers aan het werk, waardoor het niet altijd duidelijk is wat hij verdiend heeft. De kans dat hij nu weer aan de slag gaat is dus erg klein, want hij heeft genoeg om nog even door te kunnen leven. Het kan wel zo zijn dat hij toch nog aan de slag gaat, maar hier is tot nu toe nog steeds niet over bekend.