Wat is het vermogen van Chantal Janzen?

Wat is het vermogen van Chantal Janzen?

Chantal Janzen is een bekende Nederlander die je van allerlei verschillende dingen kunt kennen. Chantal kan niet alleen acteren, maar ook zingen, presenteren en dansen. Chantal Janzen is dan ook iemand die van alles in haar leven heeft gedaan waar ze geld mee kan verdienen. Het vermogen van Chantal Janzen zal dan ook zeker niet tegen vallen. 

Wie is Chantal Janzen?

Chantal Janzen is geboren op 15 februari 1979 in Tegelen. Zodra ze oud genoeg was is ze direct naar de Hogeschool voor de Kunsten gegaan waar ze haar opleiding Jazz- en Musicaldans af maakte. Vanaf dit punt kreeg ze steeds meer ervaring en is ze aan de slag gegaan in een hele hoop musicals. 

Chantal Janzen is al actief vanaf 2001 waar ze is begonnen met dans en musical. Daarna is ze steeds verder uitgegroeid tot een presentatrice. Vanaf 2005 is ze dan ook aan de slag gegaan als presentatrice. Zo heeft ze Beat the Champions en Chantals Pyjama Party gepresenteerd. Daarnaast heeft ze ook in de jury gezeten van Holland’s Got Talent. Ook in Duitsland heeft ze in de jury gezeten voor Das Supertalent. 

Het vermogen van Chantal Janzen is dan ook vrij hoog. Ze heeft heel wat verschillen prijzen gewonnen met haar presenteer werk. Zo heeft ze al meerdere malen de Zilveren Televizier-ster presentatrice gewonnen. 3 jaar op rij heeft ze deze prijs gewonnen. 

Wat verdient Chantal Janzen?

Chantal Janzen verdient heel wat met de programma’s die ze presenteert. Chantal zal zo’n 1 miljoen per jaar verdienen. Haar vermogen blijft ook stijgen, omdat ze steeds nieuw werk blijft aannemen. Wat Chantal Janzen verdient is dus een flink zakcentje. Chantal Janzen verdient ongeveer 10.000 tot 15.000 euro per optreden, wat bij de verdiensten van het presenteren op gerekend moet worden. 

Wat is het vermogen van Chantal Janzen? 

Het vermogen van Chantal Janzen staat nu op ongeveer 5 miljoen. Dit kunnen we inzien omdat ze zelf een B.V. heeft. Natuurlijk is de kans vrij groot dat Chantal Janzen nog veel meer verdient naast haar B.V., waardoor de kans vrij groot is dat haar vermogen nog veel hoger ligt. Chantal heeft daarnaast een woning in Amsterdam gekocht van maar liefst 3,7 miljoen. Hier heeft ze wel een hypotheek voor aangevraagd. Hoe dan ook, ze heeft in ieder geval een mooi getal op de bankrekening staan.