Wat is het vermogen van Britt Dekker?

Wat is het vermogen van Britt Dekker?

Het vermogen van Britt Dekker is aanzienlijk groot. We kunnen wel stellen dat Britt Dekker het meest bekende paardenmeisje van Nederland is. Wie kent Dekker tegenwoordig niet. Britt Dekker is zelf nog vrij jong en presenteert geregeld kinderprogramma’s. Ondanks dat ze niet altijd even slim uit de hoek weet te komen, heeft ze wel flink wat geld mee weten te verdienen. Uiteindelijk heeft ze de dag vandaag flink gewerkt voor het salaris dat ze nu krijgt. Het vermogen van Britt Dekker zal daarom waarschijnlijk ook niet tegenvallen. 

Wie is Britt Dekker?

Britt Dekker is geboren op 24 februari 1992. In 2009, op haar 17de, deed Dekker mee aan een datingprogramma genaamd Take Me Out. Niet veel later in 2010, op haar 18de werd ze gevraagd voor Echte Meisjes in de Jungle, dat ze uiteindelijk heeft gewonnen en vervolgens haar HAVO diploma haalde. Later deed Britt nog een keer mee aan Echte Meisjes in de Jungle, maar dit keer voor Echte Meisjes op zoek naar Zichzelf. Dit programma is ze als eerste uit gestemd. 

In 2012 kwam haar eerste eigen programma, Britt en Ymke en het mysterie van.., uit. Hierna heeft ze een aantal keren een eigen programma gehad en heeft ze meegedaan aan andere programma’s. Voor de rest is ze heel haar leven al een paardenliefhebber en paardenmeisje geweest. 

Wat verdient Britt Dekker?

Britt Dekker heeft met haar carrière op tv flink wat inkomsten weten te creëren. Zo verdient ze zo’n 70.000 euro per maand aan haar carrière op tv. Voornamelijk als presentatrice voor kinderprogramma’s doet Dekker het erg goed. Hier is ze tot op de dag van vandaag nog mee bezig. 

Wat is het vermogen van Britt Dekker?

Het vermogen van Britt Dekker is wel flink aanwezig. Haar vermogen wordt geschat op een grote 7 ton. Dit is niet mis om op je bankrekening te hebben. Britt doneert een groot deel van haar inkomsten aan goede doelen, waardoor ze waarschijnlijk de miljoen nog niet heeft aangetikt.