Wat is het vermogen van Anouk?

Wat is het vermogen van Anouk

Het vermogen van Anouk zal zeker niet tegenvallen. De zangeres heeft veel fans bij elkaar weten te verzamelen met haar muziek. Daarnaast is ze ook nog eens bekend van The Voice, al is dit niet per se iets waar je heel trots op moet zijn. Met haar zangcarrière en als coach bij The Voice heeft Anouk flink wat centjes bij elkaar weten te verzamelen. 

Wie is Anouk?

Iedereen kent Anouk natuurlijk gewoon als Anouk. Haar volledige naam is echter Anouk Teeuwe. In 1997 is ze doorgebroken met haar nummer ‘Nobody’s Wife’. Dit nummer is zowel in Nederland als België in de hitlijsten terecht gekomen. Daarnaast heeft ze ook flink wat bekendheid gekregen door haar deelname aan het Songfestival. Hiermee is ze negende geworden met haar nummer ‘Birds’. 

Vanaf 2015 is Anouk te zien geweest bij The Voice als coach. In 2016 is ze er een jaar tussenuit geweest vanwege een zwangerschap, maar hierna is ze coach gebleven. Anouk is onderdeel van de jury geweest tot al het gezeik over grensoverschrijdend gedrag naar buiten kwam. Hier had ze ook een expliciete mening over. 

Wat verdient Anouk? 

Wat Anouk precies verdient, is niet duidelijk, maar het is beslist niet weinig. Ze heeft namelijk vier verschillende bedrijven die van haar zijn. Vanuit hier is het lastig om te bepalen wat ze precies verdient. Omdat ze zoveel verschillende bedrijven heeft en dingen doet, weten we dit niet precies. Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat dit wel om een paar ton per maand gaat. 

Het vermogen van Anouk

Aangezien Anouk zoveel verschillende dingen heeft gedaan, heeft ze flink wat geld bij elkaar weten te sparen. Het vermogen van Anouk zal beslist niet tegenvallen. Ze heeft namelijk op het moment een vermogen van 6,5 miljoen euro. Dit is wel een mooi zakcentje om te hebben. Zoals het er nu uitziet gaat dit vermogen alleen maar blijven groeien.