Wat is het vermogen van Alex Soze?

Wat is het vermogen van Alex Soze?

Ben je benieuwd naar het vermogen van Alex Soze? Alex Soze is goed in mensen boos maken, wat hem blijkbaar veel vermogen op heeft geleverd. Soze heeft namelijk genoeg geld op zijn rekening staan. Blijkbaar verdient het best lekker om treitervlogger te zijn, want Soze heeft hier een groot deel van zijn vermogen mee op weten te bouwen. We kunnen het er over eens zijn dat Alex Soze geen goed voorbeeld is voor kinderen. Bij Soze is het zo dat je hem grappig vindt of hem helemaal niks vindt. Er is eigenlijk niets tussenin. 

Wie is Alex Soze?

Alex Soze is een Groninger die vooral bekend is van zijn treitervlogs. Hij is vooral bekend geworden van vlogs waarin hij de politie te grazen neemt. In één van deze vlogs is hij veel te ver gegaan door een agent te mishandelen. In 2022 is hij hiervoor ook het gevang in gegooid. In maart werd hij veroordeeld en in augustus mocht hij de gevangenis weer verlaten. 

Soze staat vooral bekend om het schreeuwen. Eigenlijk altijd als je hem ziet, is hij wel wat aan het schreeuwen. Het is heel vaak te zien hoe hij ‘Alles kan kapot’ schreeuwt in zijn video’s. De video’s worden over het algemeen ook gemaakt om mensen te shockeren. 

Ook heeft hij zijn eigen webshop met kleding opgezet, waarin hij kleding met zijn motto verkoopt: “Alles kan kapot”. Hier verdient hij ook een flink aandeel van zijn vermogen mee. Daarnaast kan het altijd zijn dat hij andere criminele dingen doet waar hij niet open over is. 

Het vermogen van Alex Soze

Wat precies het vermogen van Alex Soze is, is niet duidelijk, maar we kunnen wel stellen dat hij voldoende geld heeft. Zijn vermogen wordt geschat op 5 miljoen euro. Het grootste gedeelte van dit geld heeft hij waarschijnlijk met zijn kleding verdiend. Wat hij precies per maand verdient, is niet duidelijk.