Wat heeft Louis van Gaal op zijn bankrekening staan?

Wat heeft Louis van Gaal op zijn bankrekening staan

Louis van Gaal is misschien niet de beste in Engels, maar als voetbalcoach heeft hij een mooie carrière achter de rug. Hier heeft hij ook een flink zakcentje mee weten te verdienen. Je kunt hem zelfs rijk noemen als je wilt. Niet alleen voetballers hebben een mooi getal op hun bankrekening staan. Maar wat heeft Louis van Gaal precies op zijn bankrekening staan?

Wie is Louis van Gaal?

Wie naar voetbal kijkt, kent Louis van Gaal waarschijnlijk ook wel. Van Gaal is meerdere malen coach geweest van het Nederlands elftal. Echter is dit niet het enige wat hij in zijn carrière heeft weten te bereiken. De volledige naam van Louis van Gaal is Aloysius Paulus Maria van Gaal. Hij is geboren op 8 augustus 1951 in Amsterdam. 

Zijn carrière is begonnen als voetballer, maar hij is hierna verder gegaan als voetbaltrainer. Hij is trainer geweest van verschillende voetbalclubs, waaronder Ajax, FC Barcelona, AZ, Bayern München en Manchester United. Daarnaast heeft hij ook een hele tijd het Nederlands elftal gecoacht. Van Gaal heeft in totaal 20 titels gewonnen. Hiermee is hij één van de meest succesvolle trainers van de wereld. 

Wat staat er op de bankrekening van Van Gaal?

Als je in de voetbalwereld werkt, krijg je natuurlijk goed betaald. Niet alleen als voetballer krijg je flink wat geld, want ook als trainer krijg je goed betaald. Louis van Gaal is zelf niet open over zijn vermogen, maar we kunnen er vanuit gaan dat hij flink wat op heeft gespaard. 

We hebben een schatting gemaakt van het vermogen van Van Gaal. Dit komt neer op zo’n 34,5 miljoen. Van Gaal is geen persoon om te koop te lopen met zijn geld. Wat hij wel doet, is op de ouderwetse manier investeren in ontroerend goed. Een tijdje geleden ging er een gerucht rond dat hij een penthouse had gekocht van 10 miljoen, maar dit bleek niet het geval zijn. Ondanks dat heeft Van Gaal ook een prachtig groot huis.