Wat harkt Ferry Doedens binnen met zijn 0nlyFans?

Wat harkt Ferry Doedens binnen met zijn 0nlyFans

Wat harkt Ferry Doedens binnen met zijn 0nlyFans? Dit is een vraag wat menig mens zich afvraagt als je de acteur weer eens tegenkomt, terwijl hij zijn willy aan het promoten is. Ferry Doedens is een succesvol acteur en is een paar jaar geleden begonnen aan 0nlyFans. Hij is direct op de trend gesprongen en heeft hier flink wat geld mee naar binnen kunnen harken. Maar hoeveel is dit nou precies?

Ferdinand Diego op 0nlyFans

Ferry Doedens is natuurlijk geen 0nlyFans begonnen met zijn eigen naam. Hier heeft hij zijn schuilnaam ‘Ferdinand Diego’ voor gebruikt. De content die hij plaatste, beviel veel Nederlanders en zelfs Belgen wel. Helaas voor Ferry bleef het niet lang stil en lekte het al snel uit dat hij 0nlyFans had. 

Kort na het uitlekken verscheen Ferry bij Jinek aan tafel voor een uitleg: “Het was uitgelekt en er was geen weg meer terug. Ik laat het nu ook maar gaan, zie het als een soort creatief ondernemen”. Ook heeft hij aangegeven dat hij de stekker uit zijn 0nlyFans trekt als de views naar beneden zouden gaan. Blijkbaar is dit nog niet het geval geweest, want Ferry is nog steeds bezig. 

Wat harkt Ferry precies binnen?

Het is niet niks wat Ferry naar binnen weet te harken met zijn 0nlyFans. RTL Boulevard heeft ooit een schatting gemaakt van zijn maandelijkse inkomen op het platform, maar deze klopt niet helemaal. Boulevard dacht dat hij zo’n 70.000 euro per maand naar binnen harkte met zijn pikante content. In de realiteit is dit natuurlijk een stuk minder. 

Ferry heeft twee accounts op 0nlyFans. Hij heeft een gratis account en een betaald account. Het gratis account vangt hij natuurlijk niks voor, maar zijn betaalde account wel. Hier heeft hij 2.300 volgers op weten te verzamelen die betalen voor zijn content. Uiteindelijk levert dit hem per maand zo’n 20.000 piek op. Dit is natuurlijk niet mis om per maand te verdienen, laat staan het werk dat hij er nog naast doet. 

Onsmakelijk

Op zijn Instagram deelt hij ook regelmatig een foto waarmee hij zijn 0nlyFans probeert te promoten. Dit valt niet bij iedere fan in de smaak. Een tijdje terug was er nog een hele ophef over een foto waarin je zijn snikkel duidelijk kon zien zitten in zijn ondergoed. De betreffende foto heeft hij inmiddels verwijderd, maar er staan wel meer van dit soort foto’s op zijn Instagram, zoals de onderstaande foto:

Ferry Doedens snikkel
Wat harkt Ferry Doedens binnen met zijn 0nlyFans? 3