Vriendin Max Verstappen laat alles zien in badpak

Vriendin Max Verstappen laat alles zien in badpak

Vriendin Max Verstappen laat alles zien in badpak. Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen is natuurlijk een prachtige vrouw. Sinds 2021 heeft het Braziliaanse model al een relatie met Max Verstappen. Op Instagram laat ze wel vaker wat mooie kliekjes van haarzelf zien. Dit keer laat ze een prachtig kliekje in een badpak zien, waar je haar hele lichaam goed kan bekijken. 

Hoe kennen Max Verstappen en Kelly Piquet elkaar?

Max Verstappen en Kelly Piquet kennen elkaar via de broer van Kelly, Nelson Jr. Piquet. Hij was al een tijdje bevriend met Verstappen voordat ze een relatie met elkaar kregen. Na een avondje eten in Monaco in 2016 was er al een bepaalde klik tussen de twee, maar hier hebben ze eerst helemaal niets mee gedaan. Kelly is 9 jaar ouder dan Max. 

In 2021 hebben ze de wereld in gebracht dat ze aan het daten waren en later dat jaar hebben ze een relatie gekregen. In 2022 werd een roddel de wereld in gebracht dat ze uit elkaar waren gegaan, maar dit bleek niet het geval te zijn. Verstappen en Piquet gaan regelmatig met elkaar een stukje rijden in één van de dure auto’s van Verstappen. 

Piquet heeft een kind

Kelly Piquet heeft een kind. Dit kind heeft ze gekregen tijdens de relatie die ze voor Max Verstappen had. Volgens Piquet gaat Verstappen goed om met haar kind en ze is zelf ook van plan om in de toekomst meer kinderen te krijgen. Wat Verstappen hiervan vindt, is niet precies duidelijk. 

Pikante foto’s

Het komt regelmatig voor dat Kelly Piquet pikante foto’s op haar Instagram plaatst. Natuurlijk vindt niemand het erg om hiernaar te kijken. Dit keer is het ook weer een prachtige pikante foto om naar te kijken. Op Instagram deelt ze deze prachtige foto met ons. Kijk zelf maar!