Volgers openen de oorlog tegen Romy Monteiro na Free A Girl incident: “Jammer dat eten en publiciteit belangrijker voor je is”

Volgers openen de oorlog tegen Romy Monteiro na Free A Girl incident

Romy Monteiro wordt de laatste tijd niet meer zo gewaardeerd door haar volgers. Na het incident bij Free A Girl hebben ze nu de oorlog op haar geopend. Het is nu al zo erg dat Romy verschillende maatregelen heeft getroffen om er maar zo min mogelijk van mee te krijgen. 

Romy Monteiro laat Free A Girl vallen na reis naar Brazilië

Romy Monteiro heeft de stichting van Yolanthe Cabau, Free A Girl, compleet laten vallen nadat ze mee mocht op reis naar Brazilië. Oorspronkelijk gingen ze naar Brazilië om donaties op te halen voor misbruikte meisjes, maar Romy vond het een beter idee om er een influencer tripje van te maken. 

Al voordat ze geland is, heeft ze een foto gemaakt waarin ze plaatste hoeveel zin ze had in het Braziliaanse eten. Kortom, ze vindt zichzelf belangrijker dan de meisjes waar ze geld voor inzamelt. Haar enorme ego heeft er gewoon voor gezorgd dat Romy zichzelf voorop zet. 

Post over de trip naar Brazilië

Ondanks dat Romy Monteiro uiteindelijk kwaad naar huis is gegaan, heeft ze nog steeds het een en ander gepost over haar trip naar Brazilië. Ze heeft in deze post een aantal video’s geplaatst waarin ze ‘heel emotioneel’ is over wat er allemaal aan de hand is in Brazilië. Dit lijkt alleen ingestudeerd. 

Haar volgers hadden dit ook door, dus stonden er flink wat negatieve berichten onder. De volgers van Romy Monteiro vinden haar ronduit arrogant dat ze dit alsnog op Instagram zet. Ze luidde het in de comments als volgt: “Jammer dat eten en publiciteit belangrijker voor je is” en “Pas je op de kilo’s? Je hebt meer genoten van het eten als waarvoor je eigenlijk was”. 

(artikel gaat verder onder de post)

Romy Monteiro treft maatregelen tegen de haat

Romy Monteiro heeft nu maatregelen getroffen tegen de haat. Ze heeft er namelijk voor gekozen om alle comments onder alle posts na de post over het tripje uit te zetten. Dit houdt in dat ze weet dat ze fout zit, maar het gewoon niet toe wil geven en er niet aan herinnerd wil worden. Ronduit zwak als je zo’n actie uithaalt.