Thijs Römer dinsdag naar het gerecht voor zedendelict: “Online misbruik van drie minderjarige fans”

Thijs Römer dinsdag naar het gerecht voor zedendelict

Thijs Römer moet komende dinsdag eindelijk verschijnen voor een zedendelict dat hij heeft gepleegd van zeven jaar geleden. Dit gaat natuurlijk om de zaak waarin Thijs Römer drie minderjarige fans online s*ksueel misbruikt heeft. In de tussentijd zijn de dames al geen minderjarigen meer. Vanwege de zaak zijn zijn vrouw en manager bij hem vertrokken. Inmiddels is het al wat minder aan de orde, maar nu wel weer, want de rechtszaak komt er eindelijk aan. 

Het zedendelict van Thijs Römer

Thijs Römer heeft in de periode tussen 2015 en 2017 drie minderjarige dames online misbruikt. Het doel hiervan was het ontvangen van n*aktfoto’s van de dames. Om deze te ontvangen, heeft Römer alles uit de kast gehaald. Eén van de dames zegt zelfs dat hij haar een rol heeft beloofd in een serie. Ondanks dat Thijs de meisjes niet fysiek heeft misbruikt, is er wel sprake van een heftige zaak. 

Het OM wilde de zaak dan ook zwaar oppakken. Dit heeft er vooral mee te maken dat Römer zijn machtspositie heeft misbruikt. In 2022 hebben ze pas besloten om over te gaan tot vervolging van Römer en nu is de zaak eindelijk daar. De kans is groot dat Römer een flinke prijs mag betalen voor zijn misdaden. 

De omgeving van Thijs in shock

Blijkbaar zag de omgeving van Thijs Römer het niet aankomen dat hij dit soort misdaden zou begaan, want het grootste gedeelte van zijn omgeving heeft bijna direct al besloten dat ze niks meer met hem te maken wilden hebben. Zijn vrouw en manager hebben direct besloten hem te verlaten. De vrouw van Thijs Römer is eigenlijk direct vreemd gegaan met een ander. 

De vader van Thijs was ook helemaal in shock. Hij kon het niet geloven en tot op de dag van vandaag weet hij nog niet zo goed waar de waarheid ligt. Hij heeft aangegeven dat hij zijn zoon blijft steunen ondanks alle aantijgingen, maar hij is wel erg kritisch richting zijn zoon. Enfin, het is te hopen dat de waarheid naar boven gaat komen en dat de slachtoffers gerechtigheid krijgen.