Thijmen Blokzijl vergrendeld Instagram account na beschuldigingen Roddelpraat: Zal hij toch toegeven fout te zitten?

Thijmen Blokzijl vergrendeld Instagram account na beschuldigingen Roddelpraat

In de uitzending hebben wij het gehad over Thijmen Blokzijl die zijn vriendin bedrogen heeft door intieme foto’s op Snapchat naar verschillende dames te sturen. Nu heeft hij plotseling zijn Instagram vergrendeld zodat niemand hem meer zomaar kan zien. Zal hij dan toch toegeven dat hij fout zit?

Het geheimzinnige gedrag van Thijmen Blokzijl

In onze nieuwe aflevering van Roddelpraat hebben jullie kunnen zien hoe Thijmen Blokzijl zijn (kleine) derde been naar verschillende dames op Snapchat stuurt. Dit is zelfs opgenomen door onze bron. Het blijkt dat Thijmen dit wel vaker doet. Inmiddels weet zijn vriendin er ook van, want een dame waarmee hij pikante foto’s heeft gedeeld, heeft haar ingelicht over zijn acties. 

Thijmen Blokzijl schijnt dit erg slim gedaan te hebben, want hij heeft de dame die zijn vriendin heeft benaderd op zijn eigen en haar Instagram geblokkeerd. Ze had dus eerst helemaal niets door, maar na de DM te ontvangen, wist ze er direct van. Ondanks dit alles hebben ze nog steeds een relatie. 

Thijmen Blokzijl vergrendeld zijn Instagram

De kans is groot dat Thijmen Blokzijl ineens een overvloed aan DM’s kreeg over de pikante foto’s die hij stuurde. Al heeft hij het slim aangepakt, is het dus wel naar buiten gekomen. Het is dan te verwachten dat je wat negatieve reacties krijgt als zoiets naar buiten komt. Thijmen heeft daarom niet geaarzeld en direct zijn Instagram vergrendeld. Nu is het alleen nog mogelijk om hem een DM te sturen als je hem nog volgt. 

Als je ineens je Instagram privé maakt, is er wel iets wat je te verbergen hebt. Betekent dit dan ook dat hij meer achterhoudt dan we weten? Zal dit een groot effect hebben op zijn carrière? Alleen de toekomst kan ons dit vertellen.