Talpa laat zich eindelijk horen over de toekomst van Massa is Kassa: “Het ziet er niet goed uit voor Peter”

Talpa laat zich eindelijk horen over de toekomst van Massa is Kassa

Talpa laat zich eindelijk horen over de toekomst van Massa is Kassa. Door de mishandelingszaak die loopt, is Peter Gillis zijn toekomst niet meer zeker. Volgens Nicol hebben er meerdere mishandelingen plaatsgevonden waar ze inmiddels ook aangifte voor heeft gedaan. Talpa heeft zich eigenlijk de hele tijd stil gehouden, maar laat nu eindelijk wat van zich horen. Het is niet echt een hele nuttige reactie geworden, maar ze hebben wel iets van zich laten horen. 

De zaak van Peter Gillis

Vorig jaar is aan het licht gekomen dat Peter Gillis betrokken is bij de mishandeling van Nicol Kremers, zijn toenmalige vriendin. Het gaat om één incident die aan het licht is gekomen, maar er zouden er dus nog veel meer zijn. Petertje ontkent natuurlijk dat er ook maar iets gebeurd is, maar er is via 112 een melding gemaakt van een mishandeling. Destijds heeft Nicol geen aangifte gedaan, maar een agent wel. 

Vanuit hier heeft het OM besloten om Peter alsnog te vervolgen voor de zaak. Nicol is nu ook bijgesprongen en heeft gesloten om aangifte te doen voor alle mishandelingen. In totaal heeft ze voor 10 mishandelingen aangifte gedaan. Aangezien er zoveel bekend is over de mishandelingen, is het raar dat Talpa nog steeds niet besloten heeft om Peter Gillis van de buis te halen. 

De reactie van Talpa

Juicechannel liet op Instagram weten dat Talpa eindelijk van zich heeft laten horen over de incidenten. Ze willen er nog steeds niet over zeggen. Talpa zegt namelijk pas na de zaak van Peter Gillis actie te willen ondernemen. Natuurlijk is het alom bekend dat Talpa alles zoveel mogelijk uit wil melken, dus dit is niet heel raar. 

Wat wel raar is, is dat de kans wel aanwezig is dat hij mag blijven. Waarschijnlijk is dit omdat Peter Gillis een flinke bron van inkomsten voor Talpa vormt. Bij andere BN’ers waar dit soort incidenten bij voorkomen, trekt John de Mol direct de stekker uit, maar bij Petertje hebben ze dit nog steeds niet gedaan. Het gaat nog wat worden deze zaak. Voor Peter Gillis kan de zaak alles bepalen. 

Peter Gillis talpa
Talpa laat zich eindelijk horen over de toekomst van Massa is Kassa: “Het ziet er niet goed uit voor Peter” 3