Talpa blijft Chateau Meiland maar uitmelken: Kijkers zijn er nu klaar mee

Talpa blijft Chateau Meiland maar uitmelken

Talpa blijft Chateau Meiland maar uitmelken. We weten natuurlijk allemaal dat Talpa een bedrijf vol aasgieren is dat alles uit probeert te melken waar ze nog een paar centjes mee kunnen verdienen, maar nu gaat het nog meer ten koste van de kijkers. Kijkers hebben het idee dat het huidige seizoen van Chateau Meiland maar niet op lijkt te houden. Het is natuurlijk bekend dat dit met veel tv-hits gebeurd, maar bij Chateau Meiland zijn ze nu wel flink aan het overdrijven. 

Een van de laatste seizoenen

Voor de komende tijd is de kans groot dat dit één van de laatste seizoenen van Chateau Meiland wordt. Vooral nu de kijkcijfers flink beginnen te dalen, is de kans groot dat SBS 6 liever een ander programma uit wil zenden. Vanavond kunnen we de zeventiende aflevering van Chateau Meiland zien, terwijl de finale van het seizoen pas over twee weken te zien is. 

Het is voor de Meilandjes de vraag hoe lang ze het vol gaan houden om op tv te blijven. De kijkcijfers zijn nu flink aan het dalen. Waarschijnlijk komt dit vooral door de constante herhaling en het uitrekken van de serie. Daarnaast is het ook een hele slechte zaak dat er nu pas dingen in de realitysoap laten zien worden die begin dit jaar al gebeurd zijn. 

Maxime Meiland over het uitmelken

Tijdens haar interview met het tijdschrift Weekend, waar ze ook uitgehaald heeft naar Nicol, heeft Maxime het ook gehad over Chateau Meiland en het uitmelken. Zo geeft Maxime aan dat Chateau Meiland het hoofdinkomen vormt voor het hele gezin. Daarna zegt ze ook: “We zijn nu veel aan het draaien voor het pension. Ik denk dat het meer afleveringen worden dan afgesproken, maar het is zonde om niet mee te nemen”. 

Voor de Meilandjes is het natuurlijk nooit erg om meer geld te krijgen. Maxime vindt wel dat ze veel privacy in moet leveren voor het geld. Maar wie houdt ze voor de gek als ze je dit wijs probeert te maken naar acht seizoenen van Chateau Meiland. Zo erg vindt ze het dus helemaal niet om te doen.