Sylvie Meis kiest voor ander voorwerp om mee te poseren na gestolen tassencollectie: Een tijdschrift

Sylvie Meis kiest voor ander voorwerp om mee te poseren na gestolen tassencollectie

Nu de tassencollectie van Sylvie Meis gestolen is, moet ze natuurlijk een andere manier vinden om mooi op de foto te komen. Ze heeft geen tassen meer om dit mee te kunnen doen, dus kiest ze voor een tijdschrift waar ze zelf in staat. Natuurlijk moet je creatief zijn als je niet meer weet op welke manieren je dit het beste kunt gaan doen. Blijkbaar denkt Sylvie dat het een goed idee is om dan een tijdschrift te gebruiken. 

De tassencollectie van Sylvie Meis gestolen

De tassencollectie van Sylvie Meis is gestolen. Ze had rond de 800.000 euro aan tassen in haar huis liggen. Inbrekers hadden gezien dat ze deze in haar huis in Hamburg had staan en dachten direct dat het een goed idee was om deze even mee te nemen. 

Dit hebben ze best slim aangepakt, want ze zijn via een constructie naar het dakraam van Sylvie gegaan om hier vervolgens alles mee te nemen. Natuurlijk is het niet leuk voor Sylvie dat dit gebeurd is, maar het is wel lachwekkend hoe ze er nu mee omgaat. Dit doet ze namelijk door haar foto’s met andere voorwerpen te gaan maken. 

De nieuwe accessoires van Sylvie Meis

Het is natuurlijk niet zo gek dat je wat anders gaat verzinnen als al je dure tassen en sieraden gestolen zijn. Daarom moet ze nu nieuwe accessoires vinden voor op de foto’s. De eerste heeft ze al gevonden. Ze kiest er namelijk voor om een tijdschrift als accessoire te gebruiken. Het ziet er naar uit dat we de komende tijd alleen maar dit soort accessoires van Sylvie gaan zijn. 

Als Sylvie een vergoeding wil voor haar tassen en sieraden, moet ze alle bonnetjes en dergelijke bewaard hebben. Ik acht de kans niet heel groot dat ze dit ook gedaan heeft. De kans is dus vrij groot dat ze haar 800.000 euro aan spullen kwijt aan zijn. Genoeg reden om goedkope dingen als tijdschrift te gebruiken als accessoires voor je foto’s. De eerste foto met een tijdschrift als accessoire staat al op haar Instagram.