Sylvia Geersen en Joris Smits hebben een wiebelige relatie: “Syl heeft moodswings”

Sylvia Geersen en Joris Smits hebben een weelderige relatie

Na The Bachelorette zijn Sylvia Geersen en Joris Smits eigenlijk niet meer uit elkaar te slaan. Er ging eerst een gerucht rond dat de twee uit elkaar zouden zijn, maar dit blijkt niet het geval te zijn. Wat wel het geval is, is dat de twee een wiebelige relatie hebben. Ondanks dat ze doen lijken alsof alles helemaal goed gaat, zijn er veel problemen waar ze mee te maken hebben. Voornamelijk Sylvia zit de laatste tijd niet lekker in haar vel en Joris heeft hiermee te kampen. 

De instabiele Sylvia

We kunnen wel zeggen dat Sylvia Geersen de laatste tijd flink instabiel is geworden. Het lijkt erop dat Joris nog steeds bij haar is, maar dat het niet altijd even lekker loopt. Veel mensen dachten dat de twee voor De Bachelorette nog bij elkaar waren in verband met een contract, maar dit lijkt in ieder geval niet zo te zijn. 

Volgens een aantal ingewijde spionnen van Yvonne Coldeweijer zijn de twee nog bij elkaar, maar loopt het een beetje ‘wiebelig’. Dit zal dus komen door moodswings van Sylvia. Yvonne Coldeweijer laat hier het een en ander over weten op haar Juicekanaal. Het schijnt dat Joris het lastig vindt om met Sylvia om te gaan en dat Sylvia zichzelf graag rustig houdt met een jointje. Joris schijnt het hier ook helemaal niet mee eens te zijn. 

Samen naar Sint Maarten

Ze worden regelmatig samen gezien terwijl ze het leuk hebben, maar ook terwijl ze het wat minder leuk hebben. Ondanks dat ze een onrustige relatie hebben, zijn Joris en Sylvia van plan om samen naar Sint Maarten te gaan voor een langere tijd. De kans is groot dat ze daadwerkelijk naar het eiland willen verhuizen. 

Als ze zo’n rumoerige relatie hebben, is het maar de vraag of dit een goed idee is. Als je samen naar een eiland als Sint Maarten verhuist en je relatie gaat uit, zit je samen met de gebakken peren. Met de moodswings van Sylvia kan dit nog verkeerd uitpakken. Wij houden jullie op de hoogte voor als er wat tussen de twee gaat gebeuren! De kans is groot dat ze dit jaar nog gaan verhuizen.