Sonja Bakker begaat opnieuw dezelfde fout: Terug naar haar agressieve ex

Sonja Bakker begaat opnieuw dezelfde fout

Sonja Bakker begaat opnieuw dezelfde fout. Een tijdje geleden was Sonja Bakker weer terug bij haar ex Barry. Dit is geen lekkere man, want hij heeft haar mishandeld en is hier zelfs voor veroordeeld. Inmiddels is Sonja weer bij hem weg, maar ze heeft wel dezelfde fout begaan. Het is hopen voor haar dat ze dit niet nog een keer gaat doen. Yvonne Coldeweijer bracht vanochtend naar buiten wat er precies speelde tussen de twee. 

De ex met losse handjes van Sonja Bakker

De ex van Sonja Bakker heeft losse handjes. In 2021 is er een hele rechtszaak geweest rondom het mishandelen van haar en hij is hier ook voor veroordeeld. Blijkbaar hebben ze hierna weer contact met elkaar gehad, want Sonja heeft het nog een keer met hem geprobeerd. Ze is hier verder helemaal open in geweest tegen de media, want het was direct al bekend dat ze haar ex had vergeven. 

Het vergeven van haar ex was alleen niet zo’n goed idee. Het is nu namelijk naar buiten gekomen dat haar relatie met Barry weer verbroken is. Ze heeft dit besloten met precies dezelfde reden als de vorige keer, dat hij haar mishandelt. Blijkbaar heeft zijn ex dus nog niet geleerd van zijn fouten. 

Sonja Bakker weer uit met ex
Sonja Bakker begaat opnieuw dezelfde fout: Terug naar haar agressieve ex 3