Roy Donders gaat zich laten castreren: ‘Ik doe dit echt voor haar’

Roy Donders gaat zich laten castreren

Roy Donders gaat zich laten castreren. Nu Roy Donders en zijn vriendin net ouders zijn geworden, lijkt het erop dat ze geen plannen meer hebben voor een volgend kindje. Daarom heeft Roy besloten dat het een goed idee is om zich te laten castreren. Nu ze geen plannen hebben voor het volgende kindje, lijkt het hem een goed idee om de stap te gaan zetten. Wel zegt hij in de video: ‘Ik doe dit echt voor haar’

Roy Donders laat zich castreren

Michelle, de vriendin van Roy Donders zegt dat het erg fijn zou zijn als hij zich laat castreren. In de video vertelt ze dat niet tegen de pil of een spiraaltje kan. Zo zegt ze: ‘Dan hoef ik niet nog meer hormonen in mijn lichaam te gooien’. Het besluit staat al vast, maar het stel weet nog niet wanneer ze dit precies willen doen. 

Roy maakt zich vooral druk om de ingreep. Hij zegt namelijk: ‘Ik vind het wel echt een ding hoor’. De ingreep is alleen niet het enige wat een ding gaat zijn. Na zo’n ingreep gaat het voor hem niet meer mogelijk zijn om kinderen te krijgen. Het stel heeft hier ook over nagedacht. 

Zaad in laten vriezen

Roy is van plan om zijn zaad in te laten vriezen. Dit wil hij doen zodat hij nog wel kinderen kan krijgen. Zo zegt hij: ‘Vijf jaar geleden wilde ik ook nog geen kind en die krijg ik nu ook gewoon. Je weet niet hoe het leven gaat lopen’. Het is nog niet precies zeker hoe ze het gaan doen, maar het is wel zeker dat Roy zijn ballen eraf laat halen.