Ronnie Flex valt terug in drugsverslaving: Het afkickkamp heeft niet geholpen

Ronnie Flex valt terug in drugsverslaving

Ronnie Flex valt terug in drugsverslaving. Het verbaast niemand dat Ronnie Flex verslaafd is aan blowen. Een tijdje geleden vertelde hij vol trots hoe hij een jaar geleden in een afkickkamp zat en hier gestopt is met blowen. Blijkbaar heeft dit niet goed genoeg geholpen, want hij is weer gespot met een dikke joint in zijn handen. In zijn boek heeft hij vol trots verteld hoe hij afgekickt is van zijn wietverslaving, maar afkicken kunnen we het dus niet echt noemen. 

Ronnie Flex naar een afkickkamp

In zijn boek vertelt Ronnie Flex over een afkickkamp. Hij wilde specifiek naar een afkickkamp in plaats van een afkickkliniek. Zo zegt de rapper in zijn boek: “Ja, ik heb gewoon nooit van autoriteit gehouden. Het is misschien een rare vergelijking, maar als iemand me vertelt wat ik wel of niet mag, dan doet me dat denken aan iets schoolachtigs”. Daarom heeft de rapper ervoor gekozen om naar een kamp te gaan voor verslaafden. 

Hij heeft in zijn boek vertelt dat hij november vorig jaar naar het afkickkamp is gegaan. “Ik sta versteld van mezelf hoe flexibel alles is gegaan”, zegt Ronnie Flex, “Ik heb in de nacht wel mijn laatste hijsjes gedaan en vanaf de volgende dag had ik niks meer. Ik heb gewoon doorgezet en ben gaan sporten”. In het LINDA vakantieboek heeft de rapper gezegd dat hij dit keer helemaal clean wil blijven. Dit is hem alleen niet helemaal gelukt. 

Ronnie Flex weer gespot met een joint

Ronnie Flex is weer compleet teruggevallen na zijn verslaving. Op de Instagram van een ander staat een foto samen met Ronnie Flex. Echter staat niet alleen de rapper op de foto, maar ook de dikke toeter die hij in zijn hand heeft. Hij heeft aangegeven dat hij veel wilskracht heeft om het afkicken vol te houden, maar nu het weer zomer is, vindt hij het blijkbaar lastig om de plantaardige prettrompetten te laten liggen. 

Op de foto is hij te zien bij het Op Dreef festival met een joint in zijn handen rondloopt. Het is bijzonder dat hij zich zo op de foto laat zetten na eerst overal aan de grote klok te hangen dat hij afgekickt is. 

Is Ronnie Flex nog steeds drugsverslaafd?