Romy Monteiro prikt dwars door haar jurk heen op deze foto’s

Romy Monteiro prikt dwars door haar jurk heen op deze foto

De mooiste vrouw van Nederland, Romy Monteiro, deelt natuurlijk regelmatig een aantal pikante kliekjes met ons. Vandaag was dit ook weer het geval, want ze deelt een aantal foto’s waarin ze het blijkbaar koud had. Ze prikt namelijk dwars door haar jurk heen. Voor de liefhebbers; ze is ook weer single, dus je kunt je slag weer slaan. 

Romy Monteiro en haar vriend uit elkaar

Een paar weken geleden deelde Romy Monteiro op haar Instagram dat ze met haar vriend uit elkaar is. Ze deelde een foto waaronde ze zette dat ze even ‘een break’ van haar relatie neemt. Hierin zegt ze dat ze elkaar graag wat ruimte willen geven, maar dieper wil ze er ook niet op ingaan. 

Zo laat ze weten dat het een privékwestie is en dat ze het verhaal niet groter wil maken dan het al is. Er zit waarschijnlijk wel een reden aan waarom ze het niet wil delen, want anders doet ze er ook niet zo geheimzinnig over. Misschien krijgen we later nog wat te horen over de breuk met haar vriend. 

Romy Monteiro prikt door haar jurk

Op een paar foto’s die Romy Monteiro op haar verhaal plaatst, is te zien hoe ze dwars door haar jurk heen prikt. Blijkbaar vond ze het niet nodig om een bh te dragen, want je kunt direct zien dat ze het koud had. Ze deelt de foto’s terwijl ze nog een kater had van de nacht ervoor. Misschien heeft ze niet goed gelet op die prikkers in haar jurk. Kijk zelf maar!

Romy Monteiro prikt 1
Romy Monteiro prikt dwars door haar jurk heen op deze foto’s 4
Romy Monteiro prikt 2
Romy Monteiro prikt dwars door haar jurk heen op deze foto’s 5