Romy Monteiro laat Free A Girl haar misdragingen goedpraten: “Nu ga ik proberen te genieten van de zomer”

Romy Monteiro laat Free A Girl haar misdragingen goedpraten

Romy Monteiro vindt het een goed idee om zich te misdragen en vervolgens het goede doel voor haar fouten op te laten draaien. Op de een of andere manier gaat het goede doel hier ook in mee, want Romy heeft op Instagram een statement van het goede doel geplaatst.

Diva Romy Monteiro

Romy Monteiro vindt het niet erg om de diva uit te hangen. Het maakt niet uit waar ze is, je krijgt altijd wel wat te horen over dat Romy weer de diva uit aan het hangen is. Ook bij musical The Bodyguard was dit een tijdje geleden aan de orde. Door deze musical en de productie is Romy groot geworden, maar ze een dienst terug bewijzen? Ho maar.

Sinds Romy bekend is geworden is het al raak. Langzaam maar zeker is ze steeds narcistischer geworden totdat we nu op dit punt zijn gekomen. Romy laat nu gewoon anderen opdraaien voor problemen die ze zelf veroorzaakt heeft. Bijzonder genoeg trappen haar volgers hier ook gewoon in.

De geloofwaardigheid van Romy Monteiro

Persoonlijk vind ik dat de geloofwaardigheid van Romy Monteiro er niet op vooruit gaat. Als je al hoort over de sterallures die ze heeft gehad bij The Bodyguard, is het te verwachten dat dit ook bij een goed doel gaat gebeuren. En warempel, zo geschiedde Romy Monteiro heeft zich misdragen tijdens haar reis naar Brazilië.

Romy Monteiro vindt het interessanter dat ze Braziliaans eten kan eten dan de kinderen die worden misbruikt daar. Nu heeft ze het goede doel waar ze ambassadeur voor speelde compleet laten vallen, maar ze moeten nu wel rectificeren dat Romy ze wel geholpen heeft.

Free A Girl draait op voor de fouten van Romy Monteiro

Romy Monteiro heeft op Instagram een statement van Free A Girl geplaatst. Hierin laten ze weten hoe Romy Monteiro een goede ambassadeur is geweest. Persoonlijk geloof ik er helemaal niets van. Maar ja, kijk zelf maar.